Játékosok! Csak magánvéleményként, nektek miért fontos hogy állandóan új játékokkal játszatok?
Sziasztok!
Nem a pszichológiai magyarázatra vagyok kíváncsi (ezt oldalakig tudnám sorolni én is) , csak szimplán azon emberek magánvéleményére, akik azért nem játszanak valamivel, mert pl már régebbi. És csak az újat, csak az újat..
Szóval számotokra miért fontos ez?
mert pl ha valamelyik játékból csinálnak újat, akkor az nyilván jobb és élvezhetőbb lesz, mint a régi. biztos te is jobban szeretsz olyan dolgot csinálni, ami jobb és élvezhetőbb.
na meg a régi pixeles játékoknál már csak a nosztalgia jön rám, és az a jó érzés hogy milyen jó volt játszani, de azért már nem élvezném ugyanúgy.
te sem játszanál a régi csörgőiddel már, pedig akkor milyen jó volt, nem?:D
1-es, ez nem igaz! Attól, hogy valamit felújítanak nem biztos, hogy jobb is lesz. Sőt sok sorozat van ami részről, részre romlik. Én már a CoD és AC szériát sem kedvelem, mert unalmasak lettek.
Szerintem nem számít egy játék kora, csak legyen tartalmas és szórakoztató. A grafika lehet bármilyen.
Nem nem igaz, hanem az nem a te véleményed :)
CoDnak csak az egyik részével játszottam, nem igazán érdekelt a többi, de azért az nem nevezném régi játéknak annyira, az AC-t sem.
Nekem számít a grafika, pl nemrég elkezdtem SC 1-gyel játszani, és régen bármennyire imádtam, most azért annyira nem kötött le.
Én sem értek egyet az első válaszolóval. Attól hogy valami új, még nem lesz jobb/több a régi epizódnál. Nekem máig a Pandora Tomorrow a kedvenc Splinter Cell részem, azóta meg már van 4 új rész. A grafikáért pedig nem játszom, pedig bírja a gépem. Ez neked is csak a véleményed első válaszoló (semmi offenzíva, fejtsd ki nyugodtan :D), de az TÉNY, hogy attól hogy valami új, még nem lesz jobb. Grafikáért játszani értelmetle számomra, annyi értelme van mint enni a kaja illata miatt. (az íze már lényegtelen). Belőtyölhetnék csokis tusfürdőből ennyi erővel.
Én úgy gondolom hogy sokaknál (nem mindenkinél) csak az aktuális trend meglovaglása a cél. Pl az aktuális CoD rész is csak addig jó 1-2 kivétellel, amíg meg nem jelenik a következő. Az AC3-ról sem beszél senki már, mert van egy negyedik része. A játékok megjelenése mögötti orbitális marketing gépezetről meg ne is beszéljünk.. :D (Ami nem csak bemutatja, és reklámozza az újonnan megjelenő produktumot, hanem rá is vesz arra, hogy most CSAK ez a fontos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!