Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vajon melyik játék lehetett?

Vajon melyik játék lehetett?

Figyelt kérdés

Volt egy játék amivel naagyon régen játszottam, még kicsi voltam... Annyira emlékszem hogy nem multi-player játék volt, az első ilyen pályán úgy indultam el, hogy elfutott előttem egy ember és le kellett mennem egy lépcsőn, azután tőlem jobbra kihajolt egy ember és azt kellett lelőni.. az első túszt valamelyik wc-ben kellett megmenteni.. amire még emlékszem az az hogy a második pályán egy vonaton voltunk és el kellett jutni a vonat elejébe, közben persze lőni kellett az embereket és folyamatosan jött oldalról egy helikopter .-.

Tudom, hogy nem túl sok informásió, de ha valaki felismeri a játékot, meg tudná mondani a nevét? T^T

2020. szept. 22. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:

A "régen játszottam" részt 1 kissé lehetne pontosabban.. De talán valamelyik Tom Clancy's játék volt az.

Itt nézz szét hátha köztük van amit keresel: [link]

2020. szept. 22. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy talán James Bond, csak a voantos helikopteres rész rémlik valaemylikből.
2020. szept. 22. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Solider of Fortune volt végül :)
2021. jan. 18. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!