Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez melyik játék lehetett?

Ez melyik játék lehetett?

Figyelt kérdés

Csak a demójával játszottam, de nagyon tetszett.Nagyjából az alábbi dolgokra emlékszem belőle:

-HP kijelző: Cipó alakja volt és a belseje vörös színnel(vér) volt kitöltve és a felső sarokban, baloldalt helyezkedett el.

-Kor: A játék a középkorban játszódik, de egy fantasy világban(varázslás,szörnyek stb...)

-Helyszín: Maga a demó egy kastélyban játszódott és a kastélynak az udvarán kezdtünk, ahol először meg kellet ölni 2 emberi(férfi) őrt.

-Karakter: Egy férfit kellet irányítani és, ha jól emlékszem egy szál karddal és pajzzsal kellet végig menni a pályán.

-Ellenfelek: Ahogy azt már írtam 2 embert kellet legyőzni először és miután megszereztük az egyiktől a kulcsot, kinyitni vele a kaput, amit őriztek és az egy kovácsműhelybe vezetett. Ott pedig aprócska lények sürögtek, forogtak(fogalmam sincs micsodák) és ők gyártották a pálya valódi ellenfeleit, ilyen bádog vasembereket, amiknek az egyik jellegzetes tulajdonságuk az volt, hogy hiányzott a hasi részük és ott a hasuk helyén tűz égett. A másik pedig, hogy volt ördög szarvuk, de talán csak a táposabbaknak és a pálya végén ezeknek a nagyított változatával kellett megküzdeni egy ringben (ő volt a pálya végi boss). Neki szintén volt szarva és fekete színű volt.

-Időjárás: Talán borús.

-Játék műfaja: Fogalmam sincs, menni kellet egy lineáris pályán előre és kaszabolni, de mondom csak a demójával játszottam, így nem tudom megmondani a műfaját, de akció-kaland játékra tippelnék.

-Térkép: Talán volt benne egy minitérkép, talán nem, nem emlékszem.

-Inventory: Nem emlékszem.

-Cím: Talán S-betűvel kezdődött.

-Tárgyak: Fel lehetett venni a pályán valamit, ami vissza töltötte a HP-t.

-Konzol: PC-n játszottam.

Ennyire emlékszem, remélem segítettek megtalálni a játékot.

2020. júl. 7. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Jó kérdés :D Mikor játék kb.? Nekem ezek ugrottak be:

Dragon Age széria

Gothic széria

The Elder Scrolls széria

2020. júl. 7. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Severance - Blade of Darkness?

https://www.youtube.com/watch?v=DRuudjlr7RA

2020. júl. 8. 00:49
 3/4 A kérdező kommentje:

1-es válaszolónak:

"Dragon Age széria"

"Gothic széria"

"The Elder Scrolls széria"

Nem! Ez a játék, amit keresek nem egy szerepjáték volt és csak egyetlen egy része van.

"Mikori játék kb.?"

A 2006-os dátum rémlik a játékkal kapcsolatban, szóval vagy 2006 vagy korábbi, de mindenképpen 2000-es.

2-es válaszolónak:

"Severance - Blade of Darkness?"

Nem! Megismétlem a HP-kijelző egy kenyér volt, ez hátha segít.

2020. júl. 9. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
TPS nézetű volt mint mondjuk az Enclave?
2020. dec. 10. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!