Mennyire régi játékokat érdemes még letölteni/megvenni kezdő PC-gamerként?
Figyelt kérdés
Újakkal még nem foglalkoznék, hogy képben legyek valamennyire, és a mostani gépem sem egy erőmű (azért nem olyan vészes).2020. szept. 14. 14:57
11/14 anonim válasza:
Hát, hivatalosan még alfa verzió, de már mindent implementáltak és olyan állapotban van, hogy sokkal stabilabb és játszhatóbb, mint az eredeti DF volt.
12/14 Alex Fly válasza:
Nem vagyok egy gamer; de van pár játék a gépemen, amivel el szoktam játszadozni. De egyik sem kimondottan a mai kor terméke...
És mindegyik műxik Win10 alatt, minden gond nélkül.
A Doomot nem említeném, az annyira alap, hogy nem is kell szót ejteni róla; ráadásul nincs olyan szerkezet, amin ne futna el...
De pl. Red Alert2 (+ Yuri's revenge), KotOR 1-2, Mass Effect trilogia, HoMM 3, S.W.I.N.E., Generals a mai napig minőséget jelent.
13/14 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan hogy régi vagy új csak jó és rossz van. Ezenkívül teljesen szubjektív hogy kinek mi jön be.
Ha az érdekel hogy mi az ami PC-re jó és ilyen pár ezer ft-ért megkapod, de nem kell hozzá erőmű.
Tomb Raider 2013, The Darkness 2, Wolfenstein The New Order.
Dishonored 1
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. szept. 15. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!