A Tales of Pirates játékban van egy lv 92-es Crusaderem. Melyik a legjobb set magas szinten?
Sztetek milyen cuccok a legjobbak ilyen szinten?
A,Corporeal BD____Effekt: 20% esély,h 30 másodpercig hat a stun
B,Kylin___________Effekt: 10% esély,h az ütés 0,5mp-ig stunol + 10%, h ha megütnek, akk felmegy HP-d
C,Death___________Effekt: Ha reggel 6 és este 6 óra között meghalsz, akk nem vesz le expet - olyan mind a Voodo Puppet
D,Cardic Secret___Effekt: nincs
Szerintem a Kylin nem vmi nagy szám, bonusokból a 2 legjobb a Death és a Cardic Secret, de a Corp BD-nek a legjobb az effektje. Viszont nem vagyok biztos benne, ezért kérdezem a pro-kat :D
Előre is köszönöm a válaszaitokat :D
Szia!
Én már régóta topozok...Elég jártas vagyok ebben a dologban... Szerintem a legjobb a unsfused corp bd set... a kylin nagyon drága...a death is jo de a BD jobb
most egyenlőre 60as chestes cipőm/kesztyűm van, Death armorom és 2x BoE-m...gemek nem rosszak. Kylinnel tényleg az a baj h naon drága, de am marha jó. Most akarok venni 85 uns ringet (Darkness s power) és akk meglesz a Death effectem :D aztán a kardokat éne jobbakat szereznem mert azok elég bénák. Am azóta 95 lettem :D még azon gondolkozok, h a 85 uns ringet vegyem meg az effect miatt v 1 DE-t
Am ha az effecteket nem számitjuk akk ez a legjobb set sztem:
Death armor
Cardic Gloves of secrets- olyan ami agit cont és strt ad
Cardic boots of secrets- -||-
85 uns ring és 95 uns ring
neck azt nemtom :D
és kell némi gem
de a Kylin set effectje a legjobb
am a legjobb set a Grandiose set de az csak GM-eknek legális.
Kössz a segitséget :D am az 1ik haveromnak unfused full corp BD setje van és aszondja h nem rossz.
Kell jó hit rate és akk szinte legyőzhetetlen vagy :D
na meg 1 kis szerencse is
Köszi a választ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!