Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vége a fnafnak?

Vége a fnafnak?

Figyelt kérdés
Persze, pár éve is ismertem a játékot de ebben az évben kapta el igazán a figyelmemet. Ha vége a történetnek és ki adják az utolsó játékot akkor vége lesz az egésznek..? Vagy egy új fejezetet nyitnak a dolognak. (Nem Nem a fnaccal LoL) ki mit gondol/ tud a dologról? Vége lesz a szériának?

2020. aug. 31. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amíg scott nem mondja ki hivatalosan, hogy vége addig még jöhet új rész.
2020. aug. 31. 19:20
 2/7 A kérdező kommentje:

1. Válaszoló uh... Bocsi xD be buggolt a gyakori kérdés és egy régi kérdésemnek az adatait dobta be és azt elfelejtettem át állítani

2. Válaszoló Remélem így lesz 🥺

2020. aug. 31. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Én azt se tudtam, hogy egyáltalán VAN története.
2020. szept. 1. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Mivel több könyv készült róla, 7 játék meg 200 teóriavideó eléggé bajban lennénk ha nem lenne története -.- Amúgy valószínűnek tartom h lesznek még részek.
2020. szept. 1. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
7 játék? Csak 6 van! És ha tévedek küldj róla linket
2020. szept. 1. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Fnaf 1 2 3 4, sister location, pizzeria simulátor, fnaf world (sztem ezt nem számoltad bele) :)
2020. szept. 1. 17:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2020. szept. 3. 16:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!