Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen jó űrhajó szimulátorok...

Milyen jó űrhajó szimulátorok vannak?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül űrcsatákra gondolok. Inkább amolyan sci-fi témájú játékra, barangolás galaxisokban, új planéta felfedezés, ilyesmi.

2020. aug. 29. 09:34
 1/9 anonim ***** válasza:

No Man's Sky

Starpoint Gemini 1-3 +Warlords

X3, X4 Foundation

Starcom Nexus

Gaia Beyond

Star Control Origins

Hirtelen ezek ugrottak be.

2020. aug. 29. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Star Wars Rogue Squadron és a nemsokára megjelenő új rész is jónak néz ki, de majd meglátjuk EA-éknél mit rontanak el megint :D
2020. aug. 29. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Spore, Empyrion. Space Engineers még esetleg, bár itt a komoly fizikán van a hangsúly, nem a felfedezésen.
2020. szept. 1. 01:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Star Citizen
2020. szept. 4. 23:07
 5/9 anonim válasza:
Empyrion galactic survivor, a leg valósághűbb. De space engineersel sokat foglalkozok, ha van kedved tanítalak használni a space engineers-t. Írj pm-et.
2020. szept. 10. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát az Empyrion sajna minden, csak nem valósághű. Millió meg egy bug van benne, aminek csak egy részét lehet házilag kijavítani. Szóval ha azt választod kérdező, akkor készülj fel!
2020. szept. 10. 22:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Elite dangerous
2021. máj. 23. 19:34
 8/9 anonim válasza:
Vannak itt akik space engineersel játszanak? Mert szoktam dedikált szervert üzemeltetni gépről. Egyedül nekem van PRP szerverem magyarországon. Ha tévedek én vendégeskedek. De amúgy szerintem a kérdező olyan űrhajó szimulátort keres mint a flight simulator hogy minden gombot nyomogatni kell és ha nem ismered vagy rosszat nyomsz akkor lezuhansz. Ios-ra vettem valamit 100ft-ért. A grafika fullos és repülők vannak benne. A legrosszabb hogy 2d a térkép. Én szeretem az ürben az akciót, nem csak a gombokat nyomogatni. A krebel space program egy ilyesmi. Realisztikus hajó modulokkal tanít meg Elon Musk és az USA rakétáinak összeszerelésére földi irányításra.
2021. aug. 16. 07:14
 9/9 Wadmalac ***** válasza:
Ha nem zavar, hogy nem CSAK szimulátor, hanem egyben egyéb fókuszú, világépítő-világjáró játék is, meg hát a Star Citizen említve volt, idefér az Elite Dangerous is.
2021. aug. 16. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!