Milyen jó űrhajó szimulátorok vannak?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül űrcsatákra gondolok. Inkább amolyan sci-fi témájú játékra, barangolás galaxisokban, új planéta felfedezés, ilyesmi.2020. aug. 29. 09:34
1/9 anonim válasza:
No Man's Sky
Starpoint Gemini 1-3 +Warlords
X3, X4 Foundation
Starcom Nexus
Gaia Beyond
Star Control Origins
Hirtelen ezek ugrottak be.
2/9 anonim válasza:
Star Wars Rogue Squadron és a nemsokára megjelenő új rész is jónak néz ki, de majd meglátjuk EA-éknél mit rontanak el megint :D
3/9 anonim válasza:
Spore, Empyrion. Space Engineers még esetleg, bár itt a komoly fizikán van a hangsúly, nem a felfedezésen.
5/9 anonim válasza:
Empyrion galactic survivor, a leg valósághűbb. De space engineersel sokat foglalkozok, ha van kedved tanítalak használni a space engineers-t. Írj pm-et.
6/9 anonim válasza:
Hát az Empyrion sajna minden, csak nem valósághű. Millió meg egy bug van benne, aminek csak egy részét lehet házilag kijavítani. Szóval ha azt választod kérdező, akkor készülj fel!
8/9 anonim válasza:
Vannak itt akik space engineersel játszanak? Mert szoktam dedikált szervert üzemeltetni gépről. Egyedül nekem van PRP szerverem magyarországon. Ha tévedek én vendégeskedek. De amúgy szerintem a kérdező olyan űrhajó szimulátort keres mint a flight simulator hogy minden gombot nyomogatni kell és ha nem ismered vagy rosszat nyomsz akkor lezuhansz. Ios-ra vettem valamit 100ft-ért. A grafika fullos és repülők vannak benne. A legrosszabb hogy 2d a térkép. Én szeretem az ürben az akciót, nem csak a gombokat nyomogatni. A krebel space program egy ilyesmi. Realisztikus hajó modulokkal tanít meg Elon Musk és az USA rakétáinak összeszerelésére földi irányításra.
9/9 Wadmalac válasza:
Ha nem zavar, hogy nem CSAK szimulátor, hanem egyben egyéb fókuszú, világépítő-világjáró játék is, meg hát a Star Citizen említve volt, idefér az Elite Dangerous is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!