Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Super Mario játékok Nintendo...

Super Mario játékok Nintendo 3DS-re?

Figyelt kérdés

Amivel már játszottam: Super Mario 3D Land és Luigi's Mansion 2.

Milyen Mario-s játékok vannak amiket érdemes lenne még beszereznem?:)

2020. aug. 27. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Mario Kart 7 (semelyik MK játékkal nem lehet mellélőni)

Eredeti Luigis Mansion jobb elvileg (bár én még egyikkel sem játszottam)

WarioWare Gold (ezzel sem de elég jókat hallottam róla)

M&L széria, ebből is főleg a Bowser's Inside Story

Super Mario 64DS

Ezeket kerüld el:

Összes Mario Party kivéve a DS

Paper Mario Sticker Star

2020. aug. 27. 22:02
 2/2 Krisipoke ***** válasza:
100%

A WarioWare Gold nem igazán Mario játék, de amúgy tényleg jó.

A Paper Mario Sticker Star szerintem egy teljesen jó játék egyébként, ami főleg azért kapott sok utálatot, mert nem igazán hasonlított az előző részekre, kevesebb sztori volt benne, és egy csomó RPG elemet kivettek belőle. De vákuumban, mint egy pályákra bontott, Mario-n alapuló kalandjáték, szerintem teljesen kellemes.

Van még DS-re a New Super Mario Bros és 3DS-re a New Super Mario Bros. 2, ezek oldalnézetes platformerek, amiről eredetileg híres volt Mario.

Ott van a Super Mario Maker for 3DS is, ami szintén olyan, mint az előzőek, de itt saját magad is készíthetsz pályákat, van valami 100 pálya alapból is a játékban, illetve mások által készített pályákat is játszhatsz (bár a +DS verzióban nem tudsz konkrétra rákeresni, csak

randomokkal lehet).

Van még a Super Smash Bros. for 3DS is, ami egy nagyon tartalmas, kreatív, és élvezetes verekedős játék különféle neves videojáték-karakterekkel (főleg Nintendo), és van benne elég sok játszható Mario karakter (Mario, Luigi, Peach, Bowser, Yoshi, Bowser Jr, Wario, Donkey Kong, Rosalina, Dr. Mario), és egy csomó Mario-s pálya, tárgy, és zene is.

2020. aug. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!