Nintendo Switch vagy Nintendo 3DS XL éri meg jobban nem otthoni játékhoz?
Az, hogy egy játék casual vagy hardcore, azt csak a játékosa határozza meg. Még a platformjátékok nagy része is vagy alapvetően nehéznek mondható (pl. a Donkey Kong Country részek), vagy egyszerűen vannak bennük olyan dolgok/bónusz pályák, amiket csak a legjobbak tudnak megcsinálni. Illetve sok olyan játék is van, amit alapvetően játszani nem nehéz, de ha az ember belemegy a kompetitív részébe (vagy ahogy az előző példánál, mindent meg akar benne csinálni), akkor azért rettenetesen meg tud izzasztani, legalább annyira, mint más platformon a játékok. Én 26 éves vagyok, és kifejezetten szeretem a nehéz játékokat, ugyanakkor a Nintendo a kedvenc játékfejlesztőm.
De csak hogy a kérdésedre is válaszoljak: neked kell eldönteni, hogy milyen igényeid vannak. A 3DS valóban kompaktabb, könnyebb hordozni, és több játék is van rá (főleg, ha számításba vesszük, hogy lejátssza az egyébként zseniális sima DS teljes játékkínálatát is), viszont a Switch tényleg jobb grafikával bír, könnyebb vele ketten játszani, kötheted TV-re is, ha nagyon akarod, és igazából a jövő is ebben van (miután még hatalmas lendülete van, míg a 3DS már mondhatni, hogy az utolsókat rúgja megjelenő játékok tekintetében). Viszont drágább is a Switch.
Ha engem kérdezel, jelenleg jobban megéri a 3DS: sokkal olcsóbb, kompaktabb, és sokkal több must-have játék van rá, és ha mindent be akarsz szerezni rá, amit érdemes, garantáltan több ezer órára le tud kötni... De nagyon mellényúlni nem tudsz, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!