PS4 Slim leváltása egy Nintendo 3DS-re?
Több, mint két éve vettem egy PS4 Slim konzolt használtan.
Eleinte rengeteget játszottam vele, folyamatosan vettem a játékokat már a megjelenésükkor és emiatt sok pénz el is ment amit sajnálok is kicsit.
Mostanában már alig játszok max ha átjön egy haverom és úgy közösen.
Nézegettem neten kézi konzolt hisz ahhoz nem kell semmi csak egy töltő plusz bárhova magammal tudom vinni és stb.
Nagyon tetszik a Nintendo 3DS csak nem tudom adnak-e még ki erre játékot.
Néztem a Nintendo Switchet is bár az kicsit drága nekem és az a "baj", hogy a DS-re sem olcsó a játék, de megérné leváltani a PS4-et?
Szia!
Ez nagyon sok mindenen múlik, elsősorban hogy milyen játékokat szeretsz, és mennyire fontos a teljesítmény.
Azt mindenképp tudni kell, hogy 3DS-re nem fogsz sok "realisztikus" játékot találni, gondolok itt a realisztikus sportjátékokra (pl. Fifa), az FPS-ekre, vagy az autószimulátorokra. Persze, akadnak ilyenek is, de nem sok, és ha ilyenekkel szeretsz játszani, nem biztos, hogy ez lenne a legmegfelelőbb konzol. Ha meg esetleg nagyon fontos neked a nagy felbontású, kidolgozott látvány, akkor sem ez lenne a legjobb.
3DS-re leginkább platformerek, RPG-k, és mindenféle kalandjátékok vannak nagyobb arányban.
Nekem személy szerint a 3DS a kedvenc konzolom. Tényleg nagyon praktikus, a 3D élmény jópofa, az érintőképernyő és a dupla képernyős megjelenítés sok kreatív és hasznos lehetőséget ad, a játékkínálat az én ízlésemet tökéletesen kiszolgálja, és persze ebbe beletartozik az is, hogy lejátssza a sima DS játékait is (ami talán a kedvenc játékkönyvtáram valaha), és van egy csomó letölthető cím is, köztük régi Game Boy játékokkal.
A Nintendo belsős címei amúgy híresek arról, hogy többnyire mind elég jó minőségű játékok (pl. a Mario, Zelda, Pokémon, Donkey Kong sorozatok), és elég sok jó külsős cím is készült a gépre, tehát mindenképp megéri beszerezni egyet annak, akinek szimpatikusak a rá kiadott játékok, azt viszont neked kell eldönteni, hogy te ezt hogy gondolod.
Köszönöm a válaszod!:)
Melyek azok a játékok amiket szerinted mindenféleképpen meg kell venni 3DS-re?
Talán a kedvencem egy nem annyira ismert cím, a Rhythm Paradise Megamix. Egy ritmusjáték, amiben minden szám egy-egy teljesen különböző, vicces, kreatív minijáték, amiket aztán a különböző remixekben össze-vissza kevernek egymással, és nagyon gyorsan kell kapcsolnod, hogy az adott minijátékot, amit bedobott, éppen hogy is kell játszani, és felismerni a szituációt, hogy ritmusra meg is tedd, amit kell. Szerintem fantasztikus, és rengeteg tartalom van benne.
Azon kívül amit szerintem mindenképp érdemes, az mindhárom Zelda a gépre (Ocarina of Time, Majora's Mask, A Link Between Worlds), aztán a Super Mario 3D Land, a Donkey Kong Country Returns, mindkét Luigi's Mansion, legalább az egyik Fire Emblem, legalább az egyik Pokémon (a legjobb a gépre talán az OmegaRuby/AlphaSapphire), a Kirby Triple Deluxe vagy a Kirby Planet Robobot, a WarioWare Gold, a Metroid: Samus Returns, a Poochy & Yoshi's Woolly World, és a Mario Kart 7.
De persze ott van egy csomó olyan játék, ami szintén elég jó, de talán nem a "mindenképpen vedd meg" kategória, mint a New Super Mario Bros. 2, az Animal Crossing New Leaf, a Fantasy Life, a Kid Icarus Uprising, a Super Smash Bros, vagy valamelyik Yo-Kai Watch...
...és egy csomó olyan, amivel én személy szerint nem játszottam, de nagyon szokták szeretni, mint a Bravely Default, a Metal Gear Solid 3D, a Resident Evil Revelations, vagy valamelyik Monster Hunter. :D
A "muszáj meglennie" kategóriás sima DS játékokba és letölthető címekbe már bele se kezdek :D
Új játékok már nem jönnek 3ds-re, de mivel nem volt eddig neked minden új lesz rajta
Én azért a leváltását nem javaslom, inkább vedd meg mellé szerintem
*3ds-t telefonon lehet emulálni
szerintem ne add alább mint hogy kvarcjátékra cseréled a pst
tuti lehet találni még működő darabokat
Szia!
3DSről még pár dolog:
Ha használni akarod a 3d effektust, mindenképpen a *new* variánst vedd mert azon sokkal jobb, az arcod mozgásához igazítja és nem szűnik meg ahányszor megmozdulsz. Ez a variáns erősebb hardveresen is van rá pár exkluzív játék (xenoblade pl).
A konzol relative könnyen hackelhető, aktív és segítőkész közössége van.
3ds.guide oldalt ajánlom figyelmedbe.
Én mindenképp javaslom hogy hackeld meg, bármilyen 3ds, ds, Snes, Nes, Gb, Gba, Gbc játékot amit valaha kiadtak fel tudsz rakni ingyen. Ez esetben egy nagyobb microSD kártyát is vegyél hozzá (sdhc 32gigás javasolt)
Retro-emulation kézikonzolnak szerintem a 3ds a legideálisabb jelenleg, de ha semmiképp nem akarod meghackelni akkor viszont inkább a Switch Liteot javaslom. Ott is hatalmas a library, modernebb grafikás dolgokat is visz és arra még lesznek is játékok a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!