Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Be lehet valahogy állítani...

Be lehet valahogy állítani hogy az a menü jöjjön be, ameddig meg van véve a játék? (mint ahogy eddig volt) ps4 Playstation 4

Figyelt kérdés

Pl Mortal Kombat 11 Aftermatch.

Annyiba kerül a dlc mint egy teljes árú játék, nem, köszönöm nem érdekel. :)

Mégis Aftermatch lett a játékom neve.

Vagy ott a Destiny 2.

Anno még a legdrágább Legendary Editiont vettem meg 30 körül amibe ugye beleígérték az összes dlct, azóta ugye free to play is lett, most gondoltam elkezdem a Forsakent, így feltelepítettem megint, erre fel bejön ez a Shadowkeepes menü, további vásárlásra sarkallva, mert ez ugye nincs benne a Legendary Edition be.

Szóval be lehet valahogy állitani, hogy ha mondjuk a Forsaken ig van megvéve, vagy csak egy sima Mortal 11 em van, hogy az jöjjön be, és ne kelljen mindig minden egyes indításnál érezni hogy nem teljes a játékom?

Persze nem mindegyik játék csinálja ezt, de egyre több, sajnos.

2020. aug. 4. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:

nem mindegy mi van kiírva. ha emiatt kényszert érzel a vásárlásra, pont miattad írják így ki

szerintem nem tudsz rajta változtatni

2020. aug. 5. 06:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazad van, tul nagy elvárás 2020 ban hogy a valóvan megvásárolt cím legyen kiírva, és ne kelljen minden egyes indításnál azt érezni hogy le vagyok maradva, vagy magyarázni a haveroknak hogy miért írja ki a Mortal Kombat 11 hogy Aftermatch ha nincs megvéve az az epizód.

Köszönöm amugy, szerintem se tudom visszaállitani, hanem direkt így van hogy érezd minden inditásnál hogy nem teljes a játékod.

De egyébként fogyasztói szempontból nézve, azért remélem érthető volt a kérdés.

Én és akit eddig kérdeztem, csak azt akarom látni, elindítani, ami megvan véve.

30ezer körül fizettem a Legendery Destiny ért, amibe minden dlct beleígértek.

Azóta nem elég hogy free to play lett a game, még nézzem minden bootolásnál a Shadowkeepet, ami nincs meg.

Rendben. Köszi azért.

2020. aug. 5. 14:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Egyébként nem lettek elszállva a dlc árak szerintetek? :D

Most akciósan 11242 pl az mk11 aftermatch, amúgy 15 ezer volt.

Pár hónapja még ilyen 3 ezrekért vettünk dlcket.

2020. aug. 5. 14:37
 4/4 anonim válasza:

Nem magyarországra kalibrálják az árakat.

A koronavírus óta lett 3x annyi egy dlc mint eddig, mikor bejött a vírus a gépek is drágábbak lettek, az visszaállt, de a dlc árak maradtak. És ez a címkiírós dolog is mostanában jött be.

Én még az Xl nél tartok, de ennek is a főmenüjében ott van hogy

"már van Mortal Kombat 11 Aftermatch ".

Mint ha nem tudnám, érted? :)

De nem tudod átállítani arra a coverre ami megvan véve szerintem.

Ez ilyen kis ösztönzés, és ha ennyire idegesít be is vált, hiszen előbb utóbb megveszed majd hogy az induljon el ami ki van írva :)

Egyébként én tökre bírnám ha saját borítót is lehetne beállítani. :)

2020. aug. 5. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!