GTA 4 fut ezen a gépen jól?
Windows 10 64bit
Amd A8-9600
Amd Radeon HD 8990 VGA
8GB ram
Ha win10 helyett még win7 lenne azt mondanám hogy talán... De így szerintem sem, vagy max ultra low grafikán, gyér fps-el.
Ui: a GTA 4 híresen sz.rul lett pc-re optimalizálva, azaz bőven az ajánlott gépigénye felett kell legyél a full hd-hoz(már ha sikerül összehozni xD).
Gratulálok. Segítséget vársz, de akitől kapnál, azt meg leköpöd. A GTA 4 igenis szarul optimalizált, nekem a régi FX-6300as, GTX 950-es gépemen nem futott normálisan, pedig bőven erősebb mint a tied.
Még hogy nincs különbség a Win 7 és 10 között? Olvasgass csak utána, te vagy itt a hozzá nem értő!
Ha volt rá lehetőség hogy kipróbáld akkor miért kellett egyáltalán feltenni ezt a kérdést? Az fps, fúhádé és grafika orientált világunkban megszokott dolog hogy "Áá az nem fog menni" válaszokat kapd az ilyen kérdésekre.
A minimális rendszerkövetelmények alatt is létezik élet csak ugye nem ez van a képünkbe tolva mostanság hanem az ellentettje természetesen.
A GTA 4 korebeli gépem specifikációit lese írom mert még a végén páran szívinfarktust kapnának. S csak úgy megsúgom még a GTA5-el is azon játszottam. Hát ezt vajon hogy csináltam...
S hogy hogy ment? Jól. Akadt? Nem.
Jól: Eléggé relatív fogalom. Kinek mi a jó.
Ha valaki csak játszani akar annak akár a 1024x768-as felbontás is jó vagy teszem azt akár a 800x600.
4:3? Fúúj! Ráadásul crt? Micsoda szentségtörés ez itt kéremszépen. Menten összeszégyellem magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!