Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezen a gépen elmegy a GTA 4?

Ezen a gépen elmegy a GTA 4?

Figyelt kérdés

1.NEM az én gépem osztálytársamé.Ő azt mondja el fog menni rajta én nem hiszem döntsetek ti elmegy e:)

videokártya:ATI radeon 512mb

proci:Intel Pentium 4 3.00GHZ 2 magos

RAM 512mb(ezt fel akarja húzni 2 GB ra)

2015. okt. 16. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Necces. Élvezhető biztos nem lesz.
2015. okt. 16. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az ajánlott gépigény. Sajnos a GTA IV nagyon szarul lett optimalizálva, így az ajánlott inkább minimum. A 2Gb RAM kell bele, de még úgy is legkisebb felbontáson mindent nullára levéve is szaggatni fog, de el fog rajta menni. Én fele is erős gépen is játszottam vele pár percet, igaz csak 3-4 FPS volt, de ment...

2015. okt. 16. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Elmegy, és vissza is jön (a tegnapi vacsorával együtt). Nem igazán tudod élvezni a játékot ezzel a géppel. Bocsi.
2015. okt. 16. 14:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam nem az én gépem:) én mondtam neki hogy nem fogja élvezni dehát...:D
2015. okt. 16. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:
talán lowra véve mindent
2015. okt. 16. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Jó vicc. Ezen talán diavetítés lesz, más nem.
2015. okt. 16. 17:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Na csak igazam van akkor nem???Ezen nem fog a haverom gta 4 ezni soha
2015. okt. 16. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Így van. A GTA 4 amúgy is egy piszok instabil játék rendszerigény terén, egy ilyen vasat pedig reggelire megeszik. (A beállításokban NEM maximum az 1024 mb (be lehet állítani mennyit használjon), most komolyan, akkor volt több egy gigás videókártyáknál?! :D)
2015. okt. 16. 18:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Helóka.Hát megy neki rajt xD.Nem tudom mit élvezhet rajta minden legalacsonyabbon van és így megy neki 10 fps el xD
2015. dec. 20. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!