Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem tudok megtanulni...

Miért nem tudok megtanulni Rainbow Six Siege-dzsel játszani?

Figyelt kérdés

Április óta játszom konzolon, 100-as szintű vagyok, de egyszerűen egy szar. Képtelen vagyok benne fejlődni. Nem tudok célozni, kipróbáltam kismillió szenzit, minden fegyvert, minden irányzékot, de egyszerűen nekem nem mennek ezek a face to face harcok. Közel 130 órám van a játékban, de a pályaismeretemen kívül úgy érzem semmi sem fejlődött. Úgy játszom, mint egy 30-as szintű.

Tippek, ötletek? Hogyan lehetnék jobb? Mi a titka ennek a játéknak....?

2020. júl. 29. 23:13
 1/3 anonim válasza:
Lehet lasabban tanulsz mind mások. Youtubeon nagyon sok oktató videó van erről, hogy 1-2 trükkel mennyivel jobbnak lehet lenni.
2020. júl. 29. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az R6 tipikusan az a játék, ahol egy jó csapat nélkül nem lehet fejlődni.

Jó csapat alatt értem, hogy nem ilyen rage-elős 12 éves hülye gyerekek, hanem egy jól összeszokott társaság, akik ha veszítenek akkor átbeszélik hogy mit kéne másképp csinálni, és nem arról pofáznak hogy csíter stb.

Nem tudom neked van e csapatod, illetve hogy milyenek.

Sokáig én is szar voltam a játékban, ilyen 0.8 körüli K/D-val, mert csak randomokkal játszottam együtt, és sokszor csak szólóban mivel nem számíthattam a többiekre (nem infóztak semmit).

Igaz én PC-n tolom 2000+ PVP órával, de konzolon is ugyan olyan fontos a jó team.

Aztán bekerültem egy csapatba ötödiknek ahol hirtelen elkezdtem fejlődni.

Gyakorlatilag az aim után a második legfontosabb dolog R6-ban az infó.

Ha nem is tudsz jól aim-ot tartani, de van infód hogy honnan jön az enemy, mire tartsál stb, akkor az 50-60% esély hogy lehozod a PVP-t.

Viszont ha kussban van az egész team, vagy nem képesek összhangban játszani, vagy nem segítenek és csak magadra vagy utalva, akkor úgy soha nem fogsz fejlődni.

2020. júl. 29. 23:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi a jó játékos? Aki minden körben legalább 3 embert szed? Mert elárulom ilyesmi aligha van. Akik aim állatok, mint Beaulo, Serenity és társaik, nos elárulom őksem játszanak mindig úgy..

A siege így lassan 5 év után nagyon kiforrott lett, én 2017 végén hagytam abba, úgygondolom ez a játék is a Counter Strike GO szintjére fog süllyedni sajnos, pedig rengeteg potenciál van benne. A klasszikus mapok lassan eltűnnek, lassan annyi operátor lesz hogy azt sem tudod mi merre hány óra.. A siege fénykora egyértelműen 2016-2017. Ez idő tájt érkeztek a legjobb operátorok (Echo, Hibana, Caveira, Capitao, Valkyre, BB, Frost, Buck, Mira, Jackal). Az első szúrás a RIP acog volt, aztán úgye jött az a bizonyos nagy update 17 őszén, azóta nekem - 25-30 fps.. Egyre több operátor, modernizálás, régi mapok felújítása.. A Siege egy legendás játék, mai napig nosztalgikus emlélek kötnek akár kisebb bugokhoz is.. A játékban mikell hogy jobb legyél? Leírom:

- 75hz, 1ms monitor (alap)

- legalább 75 stabil frame

- Egy normális egér (zowie például)

- Egy neked tetszőleges érzékenység

- Minden felesleges dolog off

- FXAA - ON (NEM MSAA!)

- 4:3/16:9 ez rajtad áll

- Egy normális fejhallgató

- Operátorok ismerete

- Loadoutok kisérletezése

- Spawnkill gyakorlás

- Flank gyakorlás

- Helyek ismerete név szerint

- Legyenek main operátoraid

- Naponta bot game (legalább 30p)

- Egy normális csapat (teljes!)

Nagyjából ennyi, de persze ezeken kívül is van 1001 kis apróság in-game, kamerák, alap spotok ismerete.

Illetve holographicot offold, egyedül a SAS uzi-ra használtam én, sokat takar ki. ACOG ha adott, vagy Reflex. Azóta nemtudom milyen a red dot, de ha olyan mint régen akkor off.

Szubjektív véleményem.

2020. júl. 30. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!