Észrevettem hogy ha le akarok törölni egy steam-es játékot ahoz be kell lépni a játékba, tehát ha nincs internet akkor semmit nem lehet letörölni ami steam-es játék?
Mondjátok ti hogyan töröltök? Én a "vezérlőpult/ programok telepítése törlése"
Nem arra gondoltam hogy csak simán töröljük a főkönyvtár mappát... azzal nem töróljük teljesen.
#4-ben csak azt mondtam hogy én ha a "vezérlőpult/ programok telepítése törlése"-nál törlöm, akkor nem engedi letörölni a programot, csak ha belépek előtte a steam-be. Ezt minden Steam-es programnál eljátsza.
Tehát hogyha lemondjuk az internetet és van fennt Steam-es játék, akkor a gépről nem tudom szabályosan letörölni a Stem-es játékokat, csak azértmert nem tudok belépni a Steam-be internet nélkül?
Gagyi törlést lehet... Hogy a főkönyvtárből "C:\Program Files (x86)\..."-ból törlöm a játéknak a mappáját, de azzal a program fele benne marad. Ezért gagyi törlés mivel, az nem "igazi" törlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!