Van itt esetleg olyan, akinek simán lenne lehetősége rendszeresen játszani (van rá ideje és megfelelő gépe), mégsem igazán fogta meg ezeknek a világa? Kifejtés lejjebb.
Hosszú sztori következik:
A helyzet jelenleg az, hogy most elkezdtem eléggé pénzt gyűjtögetni és ha minden jól megy, kb. 1 hónap múlva lenne annyim, hogy egy nagyon belépő szintű gamer gépet tudjak venni. Egy ideje szemezgetek már a pc-s játékok világával, habár sosem éreztem akkora égető vágyat a kipróbálásra... Most, hogy talán lenne lehetőségem belecsöppenni, viszont elbizonytalanodtam. Annyira nem értek a technikához, lassú is vagyok mindenben (de tényleg, lassan gondolkodom, lassan pakolok, lassan eszek, stb.), tanév közben meghalni sincs időm (kivétel talán, ha megint online oktatás lesz). Főleg azért szeretnék játszani, mert a barátaim nagyrésze is ezzel tölti az idejét, sőt, még a párom is, baromi nehéz leszervezni bármi programot velük, szóval talán legalább így valamiféle időt tölthetnék velük... na de. Eleinte biztosan nagyon vacak lennék minden játékban (soha nem játszottam semmivel huzamosabb ideig), így, gondolom, nem mennének velem sokra, a terhükre lenni meg végképp nem szeretnék... 😅
Annyira cikinek érzem ezt az egész helyzetet, de őszintén, nem akarok ki tudja mennyi pénzt elbukni, ha esetleg nem lesz végül jó szórakozás a dolog számomra. Sajna a nem költekezésben meg szintén nem vagyok jó, ha még néhány hónapig "gondolkodnék" a dolgon, tuti, hogy elkölteném véletlenüül...
Szóval, gamerek, vagy éppenséggel nem gamerek: mi a véleményetek úgy az egészről?
Mi párommal szoktunk minden délután játszani mióta lementek a vizsgái. Szerintem felüdítő érzés, plusz közös hobbi és amikor nem vagyunk együtt, akkor is tudunk valahogy időt tölteni a másikkal.
Ahogy előttem is elhangzott, ne aggódj, ha valami nem megy jól elsőre, majd belejössz és/vagy találtok olyan játékot, ami mindenkinek megfelel majd.
Tudom mennyire rossz mindent túlgondolni és aggódni, szóval ne görcsösködj. Minden rendben lesz, ezernyi dolgot lehet ma már gépen csinálni, minimum egy lesz, amiben örömöd leled! :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!