Minecraftban a szortírozóban ha megtelik egy láda És a hozzá tartozó tölcsérek akkor elakad?
Csináltam egyet a közös szerveren,ahogy kell.
Belepakoltunk ahogy kell,12 cuccot válogatott,
Köztük sint is amit a bányákból szereztünk.
Haver kissé rákattant a bányákra igy hamar megtelt
a láda sinnel.Valamiért lementem és látom hogy az egyik
sines elötti ládában van minden cucc.
Meg is néztem mi lehet a baj.
A videóban ugy mutatják hogy egymás mellett vannak és a redstonok
összekapcsolódnak,igy csináltam én is.
Aztán megnéztem és látom hogy a tölcsér alatt kialudt a fákja.
Nem értettem miért ezért ujra csinaltam,és vártam,és ujra kialudt,majd a mellette lévők is sorban.
Mi lehetett a probléma?
A szortirozo bármilyen hosszu lehet.
Én egy u alakot csináltam.Oldalt hordokat raktam,középre meg nagy ládákat.A redszton csik az 2 blokkon megy le egyenként,de mivel egymás mellett vannak,igy összekapcsolodtak.A videóba azt mondták ez nem gond.Igen,addig nem gond amig az egyik láda meg nem telik.Mert ha megtelik akkor folyamatosan égeti a port ami belőle vezet ki és mivel a mellette lévő porral össze van kapcsolodva igy begyujtja azt is ezálltal kialszik a fákja és beenged mindent.
A megoldás az volt hogy amelyik ládát tudtam azt külön szedtem a redstonjukat,igy nem kapcsolodnak össze és ha megtelik akkor nem ad jelet a mellette lévőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!