Ha megveszek egy assassin's creedet DVD-ként, akkor bárhonnan megtudom venni a részhez tartozó kiegészítőket az interneten?
Igazából van értelme DVD-t venni? Nekem azért tetszene jobban, mert mégis csak kapok akkor valami fizikai dolgot is, fellehet dobni a polcra.
De kiegészítő bármelyik neten található jó hozzá, vagy hogyan van ez? Mármint bármelyik oldalról meg tudom hozzá venni és kompatibilis lesz? Ubisoft store, steam stb.
Arra gondolsz, hogy veszel egy skin-t vagy fegyvert és hogy az mint kiegészítő jó lesz-e a játékodhoz? Feltételezem igen, hisz ugyanaz a játék, és gondolom ugyanúgy Ubisoft fiókkal menteti majd el veled a játékállást.
Bár a DVD-k felett már eljárt az idő, és semmi értelme. Minden egyes alkalommal tedd be a CD-t a gépbe, vigyázz, hogy meg ne karcolódjon.. Nincs értelme.
Ubisoft-ot vagy a Steam-et leszeded, regisztrálsz és bármi más játékot amit veszel neten a jövőben, az ott lesz a ubi/steam könyvtáradban. Az nem fog onnan eltűnni, nem veheti el tőled senki és biztonságos is.
Arra kell csak figyelni, hogy legyen 2 lépcsős bejelentkezés bekapcsolva (email-ban kapott kód is kell majd a belépéshez a jelszód mellé), illetve erős jelszót használsz, és nem kell attól félned, hogy egy ismerősöd aki tudja az email-od az belép vagy bármi. Illetve nem adod meg senkinek semmilyen belépő adataid, és akkor nem lesz gond.
Eleinte énis így voltam mint te, de rájöttem, hogy teljesen felesleges CD-t megvenni ha neten is meglehet. Sőt, ez miatt nem is szereltem a gépembe CD olvasót amikor összeraktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!