Honnan érdemes ps4 játékokat venni?
Figyelt kérdés
Tudnátok adni valami jó/olcsó boltot?
+Ti melyiket preferáljátok a digitális vásárlást vagy a lemezest?
2020. júl. 17. 07:48
1/5 anonim válasza:
Digitális. Ma éjféltől játszottam a Ghost of Tsushima-val, a barátaim meg várnak, hogy vajon mikor hozza a futár. De nagyon kevés játékot veszek premierkor, tudok várni rá egy évet, amíg lemegy az áruk. Igaz, én sosem adok el játékot, a legtöbb ismerősöm meg megveszi lemezesen, végigjátssza, aztán rohan vele a boltba, hogy minél jobb áron el tudja adni. Én erre soha nem lennék képes, rendszeresen visszatérek a régebbi játékaimhoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkodtam én is, de pl vegyük a Final Fantasy VII Remake-t használtan kb 12-13ezer (bár most éppen közelemben nem találtam) store be meg 20-22ezer
Mondjuk a mostani július akciók jók spider-man 6 ezerért be is zsebeltem, de gondolom ff7 nem kerül ilyen akciókba bele egyhamar, meg a Tsushima se
2020. júl. 17. 13:44
3/5 anonim válasza:
De a Store-on nem teljes áron kell vásárolni, úgy nem éri meg. Mindig vannak jó akciók, egy játék kb 2-3 havonta sorra kerül. Itt meg tudod nézi melyik játék mikor mennyi volt: [link]
4/5 anonim válasza:
psprices.com
be tudsz állitani akció figyelést is játékokra ha regisztrálsz
amúgy én is digitálist veszek de csak azért mert utálok lemezezni
5/5 anonim válasza:
Az instantgaming.com on van egy pár ps4-es játék, de főleg PC-s játékokkal foglalkozik. Elég olcsó és teljesen megbízható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!