Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 2014-től hány évig adnak még...

Misikeee99 kérdése:

2014-től hány évig adnak még ki játékokat PS3-ra? Meddig támogatja még a Sony? Érdemes-e venni még?

Figyelt kérdés

2013. dec. 24. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Az EA például még négy évig biztosan támogatja ezt a generációt. A Sony is biztos, hogy még legalább évekig figyelni fog a knzoljára, elég csak a ps2-re visszagondolni.

Hogy érdemes-e megvenni? Nos, egyre lejjebb megy az ára, rengeteg kiváló, csak ps3-ra megjelent játék érhető el, amelyek ára az évek alatt szintén csökkent.

Én is a közeljövőben fogok venni egyet, nekem speciel egy gondom vna, a borzalmas kar, aminek a "hátsói" maitt olyan érzésem vna, mintha mindjárt széttörne az egész :P.

2013. dec. 24. 09:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és értelmes választ!
2013. dec. 24. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Hivatalos dátum 2016 de szerintem utána is bőven fognak kijönni játékok majd a végén elkezdik amit ps2nél hogy Fifa fifa hátán
2013. dec. 24. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Még 2016-ig de már exclusive nem jön ki rá csak multiplatform címek.

Bár visszamenőleg azokat is megveheted.

Az "Érdemes-e venni még"-hez pedig egy konzol generáció kb 8 évet él. Szal ha most veszel ps4-et pl az is max 2022-ig tart majd.

2013. dec. 24. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!