Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csábításból jeles: Élet a...

Csábításból jeles: Élet a campuson játékban mennyire számít, hogy kit írok be kivel jártam régen?

Figyelt kérdés
Nagyban befolyásolja a további játékmenetét? Lisander, Armin, Kentin visszatérnek?

2020. júl. 10. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem befolyásolja. de szerintem csak akkor kezd el játszani amikor befejezted a gimis részt,úgy reálisabb és akkor tényleg bejelölhetsz egyet.
2020. júl. 10. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi hatása a játékra szerintem, én azt írtam, hogy nem voltam senkivel.

És nem, nem térnek vissza.

2020. júl. 10. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Van rá egy kicsi hatással. Ha valakit érdekel írjon privátban
2020. júl. 10. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok

4-en írtak privátban tehát inkább ide írom ki :)

A történetet nem igazán befolyásolja de a párbeszédeket igen. Például ha Nathaniel a barátod és a gimiben is ő volt , akkor van hogy felhozza hogy mi történt gimis részeknél. Mit csináltatok, emlékezik-e erre a karakter stb. Szóval a történetedet nem befolyásolja de vannak párbeszédek amiknél a a barátunk nekünk mást mond de a válasz lehetőségek ugyanazok. (Lásd a game play -eknél, vagy az olyan oldalakon ahol van válasz-segitség) Remélem tudtam segíteni. Ha van valami kérdésetek (és tudom a választ ;) ) akkor szívesen válaszolok :)

2020. júl. 11. 21:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!