Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha választhatnátok, melyik...

Ha választhatnátok, melyik játék világában élnétek legszívesebben?

Figyelt kérdés

2020. júl. 9. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Attól függ kinek a bőrében, milyen szerepkörben, milyen életkorral (oda születsz, vagy csak úgymond átmész a mostani életedből, mint egy kapun stb) mert sok fantasy világ mesésen néz ki, csak mondjuk ha te vagy 143.453-dik falusi földműves, akinek a lakhelyét épp most gyalulja le a démon nagyúr, a szörnyek, a szomszédos királyság lovagjai stb, az mondjuk nem épp egy kellemes meglepetés.

A másik a technológia kérdése, milyen lehetőségeid vannak, mondjuk ha megbetegedsz? Ha kapsz egy influenzát meghalsz? Mi a helyzet a vérhassal, vagy a gyermekbénulással, megéred a felnőttkort egyáltalán?

Ha mindezeket összevetem, akkor marad kb a Stardew Valley, annyira nem szeretem túrni a földet, de ott kb halhatatlan vagy.

2020. júl. 9. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Régi, buta játékok...

De, vagy Magicka, vagy Lego Racers 😂

2020. júl. 9. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Ha működnek az exploitok, akkor Skyrim. Az sem baj, ha nem én lennék a dragonborn.
2020. júl. 9. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
3D Sex Villa. :D
2020. júl. 10. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

-S.t.a.l.k.e.r. játékok

-GTA5

-Purple Trutles. :D

-Fallout játékok

2020. júl. 10. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Vice City!
2020. júl. 11. 08:45
 7/7 anonim válasza:
100%

- Pong :)

- Monkey Island

- Discworld

- Planescape: Torment

- Star Trek

2024. jan. 6. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!