? Ma egy eléggé vicces kérdéssel jöttem felétek..:D Van egy játék...amivel kiskoromban rengeteget játszottam és most nosztalgiázás miatt szeretném vele újra játszani. Viszont nem tudom se játék nevét, főszereplő nevét semmit..
Figyelt kérdés
Játékmenet: Hát a karakterünk egy Gollam szerű lény és ilyen “Mario féle játékok” nézetben van az egész. Ugrani kell itt ott és vannak logikai részek amikor a tovább jutáshoz való megoldást kell megtalálni. Még annyir megtudnék említeni hogy amikor meghal a karakterünk akkor olyan mintha elégne. Vannak ellenséges szörnyek a játékban is amikor ki kell cselezni. Teljesen egy sima “Mario játék” feelingje van viszont Márió helyett egy gollam szerű lenyt irányítunk. Nos...ez minden xd
Aki felismeri kérem írja le nekem a nevét! Előre is köszönöm.
2020. júl. 9. 01:50
1/3 anonim válasza:
Gollam szerű lény...hmm.
A Toki-ban van hasonló, esetleg a Shadow of The Beast 2. de majd még filózok.
2/3 anonim válasza:
Még az Oddworld sorozat ugrik be. Abe's Exoddus, stb.
3/3 A kérdező kommentje:
AZ “Oddworld” VOLT AZ! NAGYON HÁLÁS VAGYOK MINDEN VÁLASZADÓNAK! KÖSZÖNÖM :)
2020. júl. 11. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!