Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet az animal crossin...

Hogyan lehet az animal crossingban...?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, veszek valamit a nook shop-ból. Megnézem az inventorim nincs benne semmi új. Megnézem a házam nincs benne semmilyen doboz. Később megnéztem a postaládát, amiben küldtek valami levelet,hogy valami megerősítést kér, de nem igazán értettem sajnos, nem vagyok valami jó angolból, körübelül az ilyen alapszavakat tudom.Tudnátok segíteni hogy hol tudom megkapni azokat a cuccokat amiket vettem? (még igazából az elején vagyok az animal crossingban, szóval még sátram van, és még nincs ásóm se.a legutólsó dolog ami nagyobb történt, az az volt, hogy nook miles+ unlockolva lett.)

#Animal Crossing #nook shopping
2020. júl. 6. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A Nook Shopban vásárolt cuccokat másnap kapod meg és a postaládádból tudod felvenni. Lényegében megrendeled a cuccokat és meg kell várnod a szállítási időt, emiatt csak másnap juthatsz hozzá. Sajnos számomra ez az egyik nagy negatívuma a játéknak, hogy ott próbálja húzni az időt ahol csak tudja.
2020. júl. 6. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezért van az időutazás :D

2022. jan. 7. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 Sok értelmét nem látom annak, hogy 10 percenként kilépkedjek a játékból átállítani az időt. Egyébként a túlhúzott interakciókon, a 100 soros szövegeken az időutazás sem segít.
2022. jan. 7. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam időutazni, de egyébként ez is hozzázartozik a játékhoz. (Mármint a szövegek, meg hogy mindenre vàrni kell)

#2 voltam

2022. jan. 8. 07:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!