Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új Trackmania Nations Remake játékról?

Figyelt kérdés

Fognak e sokan játszani vele mint anno United Foreverrel? Vagy ez is kifullad mint a Turbo vagy Canyon? Illetve mi a vélemény a fizetős részével szerintem a Standard Access 1 évre 10 euró elég jó ajánlat. Ha ingyen játszol vele elég korlátozottak a lehetőségek.

[link]

2020. júl. 5. 19:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Én régen sokat játszottam a szériával egészen a Canyonig, talán az volt az ami a legjobban tetszett. Főleg, hogy ha már választani kell autók között, akkor a sportautók közelebb állnak hozzám, mint a forma-1-es autók. Mivel én sose építgettem pályákat, nem kimondottan érdekel a multi, sem a customizálás, ezért nekem bőven elég az ingyenes starter, hogy próbáljak egyre jobb lenni a pályákon. Emiatt örülök ennek a többféle előfizetési csomagnak. Viszont kissé drágállom a nagyobb csomagokat, kicsit mintha a fejlesztők azt éreznék, hogy 1 év alatt mindenki megunja a játékot és ezért próbálnak mindennél többet lehúzni, mert úgyis max a játékosok negyede fizetne elő újra 1 évre, vagy akár rögtön a 3 évesre.
2020. júl. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!