Van még Track Mania szerver?
Figyelt kérdés
Régebben csináltam glac néven jónéhány zenés körpályát, meg volt Musiclaps néven egy szerver is. Aztán abbahagytam. Tudja valaki, hogy hogyan lehetne menni ezeken a regi pályákon? A számitógépen le vannak mentve a pályák, de már nem engedi telepiteni a programot.2019. júl. 1. 08:56
1/11 anonim válasza:
Őő pedig fel kéne mennie. Milyen hibát kapsz?
2/11 A kérdező kommentje:
Server error. Te jatszottal regen? Kb 7 eve.
2019. júl. 1. 13:52
3/11 A kérdező kommentje:
Tudsz valakit aki tudna ebben segiteni?
2019. júl. 1. 13:53
4/11 anonim válasza:
Én néhanapján játszok vele. Régen is játszottam vele. A régi szerverek közül egy csomó megszűnt már, jóval kevesebben játszanak vele már.
Viszont ha vannak lementett pályáid, azzal tudnod kéne játszani.
6/11 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom. Most nincs itt a gepem. Van egy telepito fajl azt elinditom aztan server error a vege.
2019. júl. 1. 14:02
8/11 A kérdező kommentje:
Ha kuldok nehany palyat meg tudnad nezni h mukodnek e? Vagy jelszo kell a jatszashoz is?
2019. júl. 1. 14:05
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon regi a fajl 8 eves kb
2019. júl. 1. 14:06
10/11 A kérdező kommentje:
Asszem tmnf.
2019. júl. 1. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!