Szerintetek melyiket vegyem meg?
Figyelt kérdés
Call off duty: modern warfare warfare
Assasins: creed Valhalla,
origins,
odyssey
RED dead redemption 2
2020. júl. 4. 20:03
A kérdező szavazást indított:
Call off duty Modern warfare 2020
Assasins creed Valhalla
Assasins creed odyssey
Assasins creed origins
Red dead redemption 2
18 szavazat
1/8 anonim válasza:
Vagy a codot vagy az rdr2t. Az assassins creedeket annyira nem csípem de ez csak a saját véleményem, úgyhogy ezért ne pontozzatok le 🙏 szép napot mindenkinek
2/8 anonim válasza:
Red Dead Redemption 2, egyértelmű. Abba van annyi tartalom meg játékidő, mint a többi felsorolt játékban együtt véve, sőt még annál is több.
3/8 anonim válasza:
RDR2 messze a legszínvonalasabb játék ezek közül, viszont nem való mindenkinek. Elég hosszú játék, és rengeteget kell benne utazni, nagyon sokan ráunnak a felénél. De legalább tényleg érdemi tartalom van benne, nem csak töltelék.
Assassin's Creed ugyanez, csak ott nagyon nem sikerült tartalommal megtölteni a világot, gyakorlatilag ugyanazt ismételgeted végig.
4/8 anonim válasza:
Igen, azért abban is van igazság, hogy az RDR 2 lehet sokaknak nem tetszik. A mai játékokhoz képest lassabb a játékmenet, meg kell szokni a ritmusát.
6/8 anonim válasza:
Én vagyok az, aki minden open world játékot 100%-ra kipörget, de a RDR2-t 15 óra után töröltem a gépemről, annyira irritálóan lassú és unalmas volt.
7/8 anonim válasza:
Nagyon különböző játékok, teljesen más játékélmény, egyedül te tudod megmondani, hogy neked melyik nyújt többet, mint a másik.
8/8 anonim válasza:
Nézz róluk előzetest és abból döntsd el. Meghogy el e bírja az eszköz amivel használni fogod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!