Megírattam a sims2-őt meg még pár kiegészítőt hozzá. De nem indul el a ha újra bekapcsolom a gépet miért?
Feltelepítettem a sims 2 alapot és játszottam is de kikapcsoltam a gépet és a mikor másnap játszani akartam vele kiírta hogy helyezzem be a sims2 egyetemet. Nincs is ilyen kiegészítőm. Most mit csináljak hogy minden kiegészítőm jól menjen. Odáig eljutottam hogya az alapot így tettem fel: daemon-h meghajtó-sims2alapjáték-totalcommnder-...
játszottam de amikor újra játszani akrtam már kérte az egyetemet..
mit kell csinálni?????????????????????????????????????????????????????????????????,
Na figyu: Nekünk is ilyen a sims 2 hogy deamonzni kell.
Figyu gondolom ott van lent jobb sarokba a demon kis ikonja.Ott rákatintasz a jobb eger gombbal es a legfesot a virtual CD/DVD ROM aztán ott a mount image/LEGFELSO AZ IS/ es kiválasztod a deamonizálni valo fájlt... es elindítod
Nos remélem érthető voltam de ha crackelni kell akkor egyet ertek az elottem válaszoló emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!