Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem használt star rider fiók?

Nem használt star rider fiók?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék de a szüleim ellenzik, akkor is ha a saját pénzemből menne. Esetleg lenne valakinek? Nagyon szívesen beszélgetek előtte hogy egy kis bizalom legyen :)

Ha válaszolsz nagyon köszönöm :)

L

2020. júl. 1. 20:34
A kérdező szavazást indított:
Játszok a star stable-val
Játszok a játékkal és szívesen beszélgetnék :)
Star rider vagyok
Star rider vagyok és szívesen beszélgetnék :)
Van nem használt rider fiókom
13 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az EXPLORESILVERGLADE kóddal 7 nap star ridert kapsz ingyen.
2020. júl. 1. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Csak vicceltem.
2020. júl. 1. 21:42
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Nincs fíokm
2020. júl. 1. 21:43
 4/11 anonim válasza:
68%

Szia! Sajnos ha a szüleid nem akarnak bankártyával fizetni, akkor hiába momdod hogy te kifizetnéd :(

Én fél évig nem voltam rider, aztán végül pár hónapja megkaptam a lifetimot karácsonyra, azóta amikor kérem akkor vehetek a zsebpénzemből sc-t mert meglátták a szüleim hogy ez teljesen biztonságos :)

Most van az 1 hét starriderséget adó kód, az EXPLORESILVERGLADE (juli. 21-ig tudod beváltani.) Használd ki mindenképp ;)

Sajnos nimcs öteletem hogy hogy tudnád rávenni a szüleidet ridersegee :(

De más karakterével nem játszhatsz, mert normális ember nem fogja megadni senkinek az adatait (a sok kis hülye 10 éves megadja aztán meg rinyál hogy feltörték..). Erről le is mondhatsz.

Mindenesetre sok szerencsét, próbálj meg beszélni a szüleiddel :))

2020. júl. 4. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos nincs ötletem. Ha nem fizetik be a szüleid kártyáról, akkor csak kódokkal lehetsz star rider. Pedig ha befizetnének, és látnák hogy teljesen biztonságos, nem elleneznék annyira.
2020. júl. 8. 11:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akik olyat válaszoltak légyszives irjanak privátot :)
2020. júl. 9. 21:40
 7/11 anonim válasza:
100%
EXPLOREJORVIKSTABLES 1 hetes Star Rider kód, augusztus 4-ig érvényes. Addig használt ezt. ^^♡
2020. júl. 23. 11:08
 8/11 anonim válasza:
100%
használd*
2020. júl. 23. 11:09
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Barátod,rokonod esetleg ha van a nagyobbik testvéredet megkéred vegye meg neked te pedig oda adod az árát.
2020. aug. 6. 08:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Most az EXPLOREGOLDENHILLS kód is él. Szintén egy hét rider. Azt hiszem ez a kód
2020. aug. 6. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!