Nem használt star rider fiók?
Nagyon szeretnék de a szüleim ellenzik, akkor is ha a saját pénzemből menne. Esetleg lenne valakinek? Nagyon szívesen beszélgetek előtte hogy egy kis bizalom legyen :)
Ha válaszolsz nagyon köszönöm :)
L
Szia! Sajnos ha a szüleid nem akarnak bankártyával fizetni, akkor hiába momdod hogy te kifizetnéd :(
Én fél évig nem voltam rider, aztán végül pár hónapja megkaptam a lifetimot karácsonyra, azóta amikor kérem akkor vehetek a zsebpénzemből sc-t mert meglátták a szüleim hogy ez teljesen biztonságos :)
Most van az 1 hét starriderséget adó kód, az EXPLORESILVERGLADE (juli. 21-ig tudod beváltani.) Használd ki mindenképp ;)
Sajnos nimcs öteletem hogy hogy tudnád rávenni a szüleidet ridersegee :(
De más karakterével nem játszhatsz, mert normális ember nem fogja megadni senkinek az adatait (a sok kis hülye 10 éves megadja aztán meg rinyál hogy feltörték..). Erről le is mondhatsz.
Mindenesetre sok szerencsét, próbálj meg beszélni a szüleiddel :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!