Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tényleg van olyan akinek túl...

Tényleg van olyan akinek túl hangos a ps4 ventillátora? (szerintem alig hűt)

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam ezt, ma egy mém formájában találkoztam vele..gondoltam megkérdezlek titeket..

De az igazság az hogy nekem volt, most is van egy

1terrás slimem, de én inkább az ellenkezőjét tapasztaltam, hogy alig hallani, alig hűt alapból.

Így most is módosítottam a ps4 em foglalatát lyukacsossá, és kapott egy plusz hűtést is mert olyan forró alapból a ps4 szerintem hogy a tojás simán megsülne a tetején.

Nagyon átgondolatlan a hűtés rendszere szerintem, eleve a gpu nál alapból hermetikusan le van szigetelve, stb..

Szóval nálam módosítva, épp hogy langyos, két ventillátorral.

Kérdésem tehát hogy valóban van olyan, akinél meg alapból hangosan süvít az az egy venti, és nem forró a gépe pár perc után? :)

2020. jún. 26. 15:15
 1/5 A kérdező kommentje:

Elég ha a yt re beírjátok hogy

"ps4 cooling mod"

Szoval van egyszer ez hogy hangosan süvít duma, de valójában egy csomóan inkább módosítják a semmit nem érő, hallhatatlan' alap hűtést.

2020. jún. 26. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én most vettem újonnan (2019-es verzió, Slim) és hát van egy kis hangja, mintha fújna a ventillátor, de még nem zavaró.
2020. jún. 26. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A sima PS4-ek hangosak meg főleg az első generációs Pro-k. Egyébként nekem is terrás slim van, és semmi hangja nincs, pedig már 2,5 éves. Sokkal halkabb egy PS3 slim-hez képest.
2020. jún. 26. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyes játékok egyes képernyőin hangos, egyébként nem.

pl apex squad képernyőn (a meccs előtti 3 fős képernyő)

2020. jún. 26. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:

a slim eleg csendes

a proban van beepitett helikopter

2020. jún. 26. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!