Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljak? (több infó lent)

Mit csináljak? (több infó lent)

Figyelt kérdés
A minap kitaláltam egy rohadt jó társasjátékot. De tényleg jót. Mit csináljak vele? Jó jó, megcsinálom itthon, de esetleg valamelyik társasjáték gyártónak írjak vagy valami? Mert tényleg jó. Esetleg levédessem?
2010. aug. 1. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjad.A társasjátékok már mennek kifele a divatból.Az én szüleim társasjátékok tervezésével és gyártásával foglalkoznak már több mint 10 éve de mostanra már odáig elment a helyzet hogy nemsokára befog fuccsolni a cég.Nem csak pénzlopó szemét APEH-osok és a szar gazdasági rendszer miatt hanem az érdeklődés hiánya miatt is.Csak nézd meg a mai családokat.A többség inkább a géppel játszik ahelyett hogy a családdal összeülnének és közösen játszanának pl tásrasjátékokkal
2010. aug. 1. 15:01
 2/2 anonim ***** válasza:
... Sajnos... Nekünk is csak porfogónak vannak a Társasok :S
2010. aug. 3. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!