Néhány éve haverom gépén volt egy játék. Megmondanátok? Melyik az? (Infó lent! )
Figyelt kérdés
Horror játéknak volt titulálva, habár nem volt túl félelmetes. Egy hapsival voltál, akivel felvehettél fegyvereket elesett katonáktól. Ha jól emlékszem, szörnyek ellen kellett harcolni, és időnként te is átalakulhattál szörnnyé. Eleinte csak késsel lehetett közelről ölni, de később felszedtél egy batltát is. A történetéből akkor nem sokat értettem, de volt egy csomó helyen vetítőgép, ahol egy orvos (?) beszélt hozzád. Nagyon fontos lenne megtudnom, mi a játék címe!2011. szept. 23. 19:51
1/5 anonim válasza:
A vetítőgépes és orvosos részhez tudsz még kapcsolni valamit? Hátha úgy beugrik, ha adsz hozzá még infót, mert nagyon rémlik, de nem vagyok biztos..
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :(
Valószínűleg te voltál az utolsó emberi lény a városban, mert egy csomó holttest volt. És volt egy rész, ahol bezártak egy szobába, és jött egy csomó szörny. Ennyi :)
2011. szept. 23. 20:27
3/5 anonim válasza:
Egyetlen játék jut eszembe, Penumra.... de Penumbra az eléggé félelmetes és nem vetítőgépről beszélnek hozzád ebben.. Uh, most hogy így tovább olvasom nagyon sokban eltér attól amit te írtál... Az átalakulás, a kés... a katonák.. Hát, sajnálom, feladom :/ Sok szerencsét azért.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm!
Egyébként nem az a játék, mert elfelejtettem írni, hogy TPS játék.
2011. szept. 23. 20:38
5/5 Fodor Piroska válasza:
Szerintem Far cry első része lehet,nem biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!