Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3ban hogy lehet megváltozt...

Sims3ban hogy lehet megváltoztatni az életct?

Figyelt kérdés
Hallottam olyant, hogy nem lehet mivel életcél ezért egész életében hordozza a sim. De olyant is hallottam, hogy lehet méghozzá a sim pontokból vásárolni új életcélt. De ha ez lehetséges akkor hogyan? Mert direkt figyeltem és nekem nem dob ki még 2 hét után sem semmit, hogy választhatnék újat.

2020. jún. 21. 10:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit hibás, de még szokom az új billentyűzetet, úgyhogy bocsi :)
2020. jún. 21. 10:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Na most beléptem a Simsbe, és megnéztem. :D Na szóval ugye rámész a Lifetime rewardsra (angolul van a Simsem, de magyarul valami olyasmi lehet, jutalmak vásárlása). Erre rámész, és legörgetsz addig, amíg látod azt, hogy "Change Lifetime Wish". Ezt a jutalmat 10,000 pontért tudod megvásárolni. Szóval össze kell gyűjtened hozzá a pontokat. Magyarul ennek a neve valami olyasmi, hogy életreszóló jutalom megváltoztatása. Rámész, aztán kiadja az opciót, hogy megváltoztasd az életcélt. De egyébként csaláskóddal is meg lehet változtatni.
2020. jún. 21. 10:55
 3/12 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló keresem de pont ezért nem találtam eddig itt meg, mert Magyar a simsem és ezt magyarul nem találom vagy legalábbis nem tudom leforditani. Hogy találom magyarul? Mert itt megnézem csak az van 10 000ert amire gyanakszom hogy Oppurtunista és azt irja nála, hogy "Szerezz több és magasabb jutalmat a lehetőségek kiaknázásával" más nincs olyan amire gyanakodhatnék, de még ez sem az szerintem.
2020. jún. 21. 11:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Utána kerestem, néztem videókat és az nálam egyáltalán nincs a boldogságpontoknál, de nem értem miért?!... :(
2020. jún. 21. 11:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Milyen kiegészítőid vannak meg? Esetleg még az lehet, hogy az a boldogságpont egy bizonyos kiegészítővel jött bele a játékba. :/ De amúgy csaláskóddal is megtudod változtatni, ha akarod.
2020. jún. 21. 11:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Amúgy eredeti a játékod? Tört játéknál eltudom képzelni, hogy van valami hiba benne, vagy ilyesmi.
2020. jún. 21. 12:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen tört játékom van de eddig minden rendben volt vele még Bugom se volt szóval nem hinném hogy az a baj, a stuff packeken kivul minden normalis keegeszito Hazi kedvencek,evszakok, egyetem stb minden benne van.
2020. jún. 21. 13:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Milyen csalással lehet? Ha nem lehet normalisan csalással is jó lesz. Super sim challanget csinálom ugyhogy jó lenne megváltoztatni. :D
2020. jún. 21. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogy mivel lehet a gond akkor. Szóval nyisd meg a csaláskódablakot (ctrl+shift+c), és írd be, hogy "testingcheatsenabled true". Majd ezután nyomd meg a Shift billentyűt, és kattints rá közben a simedre. Akkor ott kihoz több lehetőséget, és neked arra kell menned, hogy "Edit in CAS". Magyarul fogalmam sincs hogy van, de nem nehéz rájönni. Szóval szerintem evvel a csaláskóddal menni fog. Evvel a csaláskóddal a sim szerkesztő felületre be tudsz lépni, ott pedig megtudod változtatni.
2020. jún. 21. 17:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Megváltoztattam, de az előző életcélból kiindulva szürke maradt "teljesitve" és nem kapok érte boldogságpontokat ha teljesítem. :(
2020. jún. 21. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!