A Driveclub ot ( ps4) miért szüntették meg online, meg miért vették ki a store ból?
Még a Ps4 megjelenése után röviddel jelent meg, de őszintén szólva azóta sem láttam olyan szép játékot, főleg olyan eső effektet, szoval már
az eső része
önmagában egy csoda.
A mostanában mutogatott ps5 ös Gran Turismo néz ki hasonlóan talán.
Ez azért fura, mert szerintem a Driveclub után pl csúnyább volt a Forza 7, vagy a Gt Sport is. :) az eső része biztos.
Meg ez a klub os ötlet sem rossz, szerintem inkább patchelgetni kellett volna mint elkaszálni a lényegi online részét.
Nem csak a Sony. Általában a sportjátékokra jellemző ez. A Fifa szervereket is kb 4 évente lelövik, de ott például a Medal of Honor Airborne, ami 2007-es, és szintén EA játék, és még mindig lehet vele multizni, az más kérdés, hogy senki sem játszik vele.
A sport játékok nem tudnak annyi újat mutatni, szóval gondolom így akarják ösztönözni az embereket, hogy vegyék neg az új részt. Őszintén szólva lehet én sem veszem meg a GT6-ot, ha nem kapcsolják le a szervereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!