A Driveclub ot ( ps4) miért szüntették meg online, meg miért vették ki a store ból?
Még a Ps4 megjelenése után röviddel jelent meg, de őszintén szólva azóta sem láttam olyan szép játékot, főleg olyan eső effektet, szoval már
az eső része
önmagában egy csoda.
A mostanában mutogatott ps5 ös Gran Turismo néz ki hasonlóan talán.
Ez azért fura, mert szerintem a Driveclub után pl csúnyább volt a Forza 7, vagy a Gt Sport is. :) az eső része biztos.
Meg ez a klub os ötlet sem rossz, szerintem inkább patchelgetni kellett volna mint elkaszálni a lényegi online részét.
Hát, valamit valamiért..
A Driveclub esetében szerintem a 30 fps teljesen normal, hiszen a generáció elején letettek egy olyan grafikájú játékot/eső effektet, amit talán csak ps5 ön látunk viszont.
Talán túl hamar villantották meg azt az esőt, mert utána tényleg nem volt olyan az egész generáció alatt egyik konzolon sem. Valamiért korán eltüntették e gémet.
Talán ez lesz eleinte a ray tracing mellett az ujdonság, ez lesz a stanard eső.
XBOX-on ugyan ez megy Forza játékokkal. A Microsoft szereti 4 év után végleg letörölni Store-ból az onnantól számított 4 éves Forza epizódokat. Horizon 2012-es, de 2016-ban valószínűleg elérhetetlenné tették mind a játékot, mind a DLC-ket, de nekem volt szerencsém még idén hozzájutni egy Limited Collector's Edition-höz, és bár használtan vettem 5 ezerért, mégis be tudtam aktiválni minden ajándék DLC-t, ami csak benne volt a csomagban. Nagyon meglepődtem, és rendkívül boldog voltam, mert az egyik kedvenc autós játékom, és szülinapi ajándékomnak szántam, így külön örültem. De, hogy folytassam, még 2016-ban jött XBOX One-ra a visszafelé kompatibilitás, aztán a Horizon 2-t 2018-ban ugyanerre a sorsra ítélték. Store-ból már csak X360-ra lehet megvenni. Motorsport 5 szintén 4 év után vége.
Szerintem a Sony nem találta sikeresnek sem a játékot, sem a fejlesztő csapatot. Az Evolution Studios megszűnt azóta, akik ezt a csodát fejlesztették. Én szívesen láttam volna folytatást, mondjuk PS5-re, de ha nem, hát nem. Majd talán a GT7 jó lesz. GT Sportot sem utálom mondjuk, de mintha a 6 izgalmasabb lett volna, legalábbis nekem biztosan. Aztán nem lepődnék meg, ha jövőre megszűnnének a GT Sport szerverei, esetleg 2022-re. GT epizódok multijai mindig leálltak talán 4-5 évente. GT6 szerverei sem üzemelnek már mióta, aztán 2013 decemberi cím. PS3-mal együtt vettem meg a 6-ot 2018 októberében, de akkor sem tudtam már multizni. GT5 asszem 2010-es, és már 2014 májusában befuccsolt az online. Sony nagyon szereti ezt csinálni... Ha idén jönne egy Forza Horizon 5/Motorsport 8, akkor a Motorsport 6/Horizon 3 szerverei fuccsolnának be, ez egy ilyen játszma. Még jó, hogy sosem érdekelt különösebben a Forza Online módja, viszont a DriveClub-ért kár. Tervbe volt véve tavasszal, hogy multizok egy keveset, esetleg a trófeákat megcsinálom, mielőtt végleg vége lesz a támogatásnak, de sajnos ez elmaradt több okból kifolyólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!