Tudnátok tippeket a slime rancherhez?
Figyelt kérdés
Jól jönne pár tipp.
Most egy kicsit egyhelyben toporzékolok, mert nem nagyon jutok sehová. Kinyitottam az első kaput ahol vannak a bumm slime meg a többi. Már mindhárom nagy sliemot megetettem. (Pink, rock, tabby) Már minden sliemból van nekem és minden növényt is termesztek (amik eddig elérhetők) és még a kétfajta csirkét is tenyésztem.
Most nem tudom mit kéne tennem, azt tudom, hogy van két kapu a tabby nagy slime elötti lévő helyen, de nem tudom, hogy kell megszerezni. Szóval erre is várok tippeket, tanácsokat, meg minden másra is.
Előre köszi.
2020. jún. 17. 01:07
1/1 crossout fan válasza:
Minden helyen van 3 nagy slime azok adnak még kulcsokat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!