Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps4 en a Mortal Kombat 11 be...

Ps4 en a Mortal Kombat 11 be tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A Kombat League be miért mindig vagy 20-30 al nagyobb szintűeket rak be ellenségnek a matchmakinkg?

Sheewanak hogy lehet levédeni ezt az ugrálós mozdulatát? Akárhova megyek rámesik, felütni nem tudom, levédeni se lehet? (és mi ebbe a gameing ha valaki folyton ezt csinálja?)

Scorpion is, szerintetek nem lett túl Op? Hiába a sok karakter, egy kezemen megtudom számolni kivel jönnek.

Scorpionnal is csak azt a teleportálós izét nyomják, néha elég unalmas, de azt legalább le lehet védeni.

Néha vannak, szép, taktikus meccsek, azokat nagyon élvezem, mindig nyomok rá egy friendshipet', de általában egykét mozdulatot ismételget a többség.

2020. jún. 11. 13:24
 1/3 A kérdező kommentje:

+1 :)

A voice chatet, hogy ne halld a kiabálókat ki lehet kapcsolni?

2020. jún. 11. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:

A kombat league egy toxikus szar, épp ezért egyre kevesebben játszanak. De matchmakingnél nem csak a szint számít, hanem hogy hol áll rangban, a statisztikák stb. Sheevát fel lehet ütni, de ahhoz nagyon jó időzítés kell.

https://www.youtube.com/watch?v=QBMve4SOSQw

Én mindig Johnny Caget viszem Sheeva ellen, mert simán ki lehet sétálni alóla és pont melletted landol, könnyen kontrázható. Scorpion nem op, csak cheap, de a legtöbb karakternek mind van valami idegestő gimmickje, igaz Scorpionnak szinte csak az van. Voice chatet játékon belül nem lehet kapcsolni, de ha ps-en csinálsz egy partit, elvileg az letiltja a játékban, ez nem tudom hogy működik.

2020. jún. 11. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, megpróbálom!

:)

Igen, elég toxikus.

Még a mortal 9 be simán felütöttem Sheewat, de itt valahogy minden más is eléggé érdekes..

Köszi! :)

2020. jún. 11. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!