Diablo II 1080p felbontás?
A multires sem növeli a felbontást (nem növeli a textúrák felbontását).
Ugyanúgy max 800x600 lesz a felbontás, csak úgymond a látóteret tolja ki, tehát pl a teljes képernyőt ki fogja tölteni a játék, de a felbontás marad annyi, amennyivel készítették.
Ez a mond azért nem igazán jó, mert a mobok viselkedése függ attól, offscreen vannak-e. Egy multires moddal pl lehet olyan, hogy egy szörny onscreen van, de offscreen módon viselkedik (te látod őt, de ő nem lát téged, ezért passzív), mivel multires nélkül nem is láthatnád (kívül esik a 800x600-as térrészen). Ezt így elmondani nem egyszerű, de talán érthető valamennyire:)
Ragaszkodok a D2-höz, a 3 nem érdekel jelenleg. Ahogy a kérdésemben is írtam, tisztában vagyok vele, hogy anno 800x600-ban készítették el. Tudom, hogy idén lesz 20 éves a játék, épp ezért szeretnék újra játszani vele, nosztalgiázni.
Tudom, hogy kitolja a látóteret. Alapvetően a képaránnyal van bajom. Ugyanis a 800x600-as, tehát 4:3 arányú képet húzza szét 16:9-re. Nekem akár egy 720p felbontás is megfelene, a lényeg, hogy ne nyújtsa el a képet. A D2multires több képernyőfelbontást is lehetővé tenne. Közben utána jártam a dolognak. Azért nem működik, mert a blizzard.com-ról a 1.14b verziót lehet letölteni. A mod működéséhez viszont 1.12a verzó kell. De nem tudom, hogyan tudnám megszerezni a régebbi verziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!