Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gépet szeretnék bővíteni....

Jenn12 kérdése:

Gépet szeretnék bővíteni. /CS:Go, LOL, Heroes 5-6-7, Diablo 3, meg egy két újabb játék közepes felbontáson, a monitor max 1366+768 60hz/Alaplap, vga, proci kell?

Figyelt kérdés

Amit javasoltak vga ból:ati rx 460 4gb,gtx 950,gtx 1050 vagy 1050ti szerintetek melyik?

Procibol pedig fx 6300,fx4320 vagy intel g4500,intel i3 6100 fér bele a költségvetésbe áfa felezve,és ezekböl?

2016. nov. 6. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:

gtx 1050 Ti áráért már-már rx 470-et veszel ami viszont erősebb. rx 470-et próbálj szerezni, és akkor FHD-ban is tudod nyomni high grafikával.

Prociból i3 6100 hosszabb távra vagy most pentium és majd cseréled később egy i5-re.

Egyébként ha nem tervezel FHD-n játszani akkor elég a 460-as.

2016. nov. 6. 15:09
 2/3 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Na figyu, ha csak e-sport játékra kell tudok 3 alternatívát ajánlani, mindegyik 110k alatt van, valamelyik fejleszthető valamelyik nem:

Először egy Mini-ITX-es megoldást mutatok, kicsi, kompakt, cuki, de kevésbé fejleszthető:

Ezt a házat találtam 24k:

Fractal Design Node 304: [link]

Alaplapnak 21k:

ASROCK H110M-ITX

[link]

Procinak 18k:

Pentium g4400

[link]

RAM 16k:

Kingston 2x4GB 2133MHz DDR4 KVR21N15S8K2/8

Kicsit nagy a késleltetése de cs-hez tökmindegy.

[link]

Tápnak szerintem ez elég lesz 12k:

Corsair VS350

[link]

Tudom mos tmindenki fogja mondani ,hogy a VS irodába valód DE ez egy MINI-ITX PC szerintem ebből kifolyólag egy ilyen kicsi gépbe szerintem teljesen jó. Persze ez a táp kizárja a további fejlesztést, de ha majd idővel újat vennél akkor ne valami gagyi Akyga-t vagy Gammax-ot vegyél.

Ha csak cs-re kell mehet bele egy SSD ,hogy fürge legyen a kicsike 15k:

KINGSTON 120GB SSDNow UV400 SATA3 2,5" SUV400S37/120G

[link]

Azért ezt választottam mert UV400-as vezérlője van szóval már nem a hibás széria, valamint 120gb teljesen elég a kívánt játékoknak.

Egy APU-s megoldás:

Az AMD ( VGA nem kell bele):

Táp: [link]

SSD: [link]

RAM:

[link]

Ebből 2db, asszem elég gyors lesz az APU-nak.

Alaplap:

[link]

Proci:

[link]

És asszem meg is vagyunk ez:

102k, több szálon processzor teljesítményben erősebb viszont a VGA-ja gyengébb, mivel a CS:GO egy VGA orientált játék ezért lehet ,hogy ezzel a procival több fps-ed lesz (mert ugye a CS:GO kihasználja 4 magot).

Viszont! Ha fejleszteni szeretnéd a géped, akkor egy athlon x4 880k jöhet szóba, és egy vga mellé, ezt egyszerre tedd meg vagy előbb a vga-t. A proci mindenre elég, kb egy i3 6100 szintjén van. Ja és ha nem akarod fejleszteni hanem maradsz az apu-nál akkor lehet corsair vs350-es táp is simán :)

4. generációs intel akár használt cuccokból is:

Alaplapot újonnan, mert az elég sokszor romlik el 13k:

[link]

Ramok:

[link]

Proci: [link]

VGA:

[link]

Táp: Chieftech Smart 600w.

[link]

SSD:KINGSTON 120GB SSDNow UV400 SATA3 2,5" SUV400S37/120G

[link]

Ez így 94k.

Esetleg ha kellene még egy 6. generációs új alkatrészekből, nagy akkor keress rá gyakorin, hetente 3-at rakok össze.

2016. nov. 6. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
2016. nov. 7. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!