Gépet szeretnék bővíteni. /CS:Go, LOL, Heroes 5-6-7, Diablo 3, meg egy két újabb játék közepes felbontáson, a monitor max 1366+768 60hz/Alaplap, vga, proci kell?
Amit javasoltak vga ból:ati rx 460 4gb,gtx 950,gtx 1050 vagy 1050ti szerintetek melyik?
Procibol pedig fx 6300,fx4320 vagy intel g4500,intel i3 6100 fér bele a költségvetésbe áfa felezve,és ezekböl?
gtx 1050 Ti áráért már-már rx 470-et veszel ami viszont erősebb. rx 470-et próbálj szerezni, és akkor FHD-ban is tudod nyomni high grafikával.
Prociból i3 6100 hosszabb távra vagy most pentium és majd cseréled később egy i5-re.
Egyébként ha nem tervezel FHD-n játszani akkor elég a 460-as.
Na figyu, ha csak e-sport játékra kell tudok 3 alternatívát ajánlani, mindegyik 110k alatt van, valamelyik fejleszthető valamelyik nem:
Először egy Mini-ITX-es megoldást mutatok, kicsi, kompakt, cuki, de kevésbé fejleszthető:
Ezt a házat találtam 24k:
Fractal Design Node 304: [link]
Alaplapnak 21k:
ASROCK H110M-ITX
Procinak 18k:
Pentium g4400
RAM 16k:
Kingston 2x4GB 2133MHz DDR4 KVR21N15S8K2/8
Kicsit nagy a késleltetése de cs-hez tökmindegy.
Tápnak szerintem ez elég lesz 12k:
Corsair VS350
Tudom mos tmindenki fogja mondani ,hogy a VS irodába valód DE ez egy MINI-ITX PC szerintem ebből kifolyólag egy ilyen kicsi gépbe szerintem teljesen jó. Persze ez a táp kizárja a további fejlesztést, de ha majd idővel újat vennél akkor ne valami gagyi Akyga-t vagy Gammax-ot vegyél.
Ha csak cs-re kell mehet bele egy SSD ,hogy fürge legyen a kicsike 15k:
KINGSTON 120GB SSDNow UV400 SATA3 2,5" SUV400S37/120G
Azért ezt választottam mert UV400-as vezérlője van szóval már nem a hibás széria, valamint 120gb teljesen elég a kívánt játékoknak.
Egy APU-s megoldás:
Az AMD ( VGA nem kell bele):
Táp: [link]
SSD: [link]
RAM:
Ebből 2db, asszem elég gyors lesz az APU-nak.
Alaplap:
Proci:
És asszem meg is vagyunk ez:
102k, több szálon processzor teljesítményben erősebb viszont a VGA-ja gyengébb, mivel a CS:GO egy VGA orientált játék ezért lehet ,hogy ezzel a procival több fps-ed lesz (mert ugye a CS:GO kihasználja 4 magot).
Viszont! Ha fejleszteni szeretnéd a géped, akkor egy athlon x4 880k jöhet szóba, és egy vga mellé, ezt egyszerre tedd meg vagy előbb a vga-t. A proci mindenre elég, kb egy i3 6100 szintjén van. Ja és ha nem akarod fejleszteni hanem maradsz az apu-nál akkor lehet corsair vs350-es táp is simán :)
4. generációs intel akár használt cuccokból is:
Alaplapot újonnan, mert az elég sokszor romlik el 13k:
Ramok:
Proci: [link]
VGA:
Táp: Chieftech Smart 600w.
SSD:KINGSTON 120GB SSDNow UV400 SATA3 2,5" SUV400S37/120G
Ez így 94k.
Esetleg ha kellene még egy 6. generációs új alkatrészekből, nagy akkor keress rá gyakorin, hetente 3-at rakok össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!