Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Seemta és AVRP folyton kifagy...

Seemta és AVRP folyton kifagy 20-30 perc játék után(hibakódok mellékelve), mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

A fent említett idő maximum akkor több, ha AFK vagyok, ami azért nem egyenlő a játékkal. Nem egy kenyérpirítón játszom, és már nagyon zavar, hogy nem lehet játszani nyugodtan.

CPU: I3-8145U

RAM: 8GB DDR4 (1x8GB modul, 2666 mhz)

"GPU": UHD GRAPHICS 620

Tárhely: 256gb m.2 toshiba ssd

OS: WIN 10 PRO X64 (2004-es build, de már 1909-nél is megvolt ez a hiba)

És itt vannak a linkek a hibakódokról, ha egyáltalán van hibakód, mert néha csak lefagy, és csak a feladatkezelős-bezárós módszer működik.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha kell még valami infó, akkor is írj nyugodtan!

Válaszodat előre is köszi!

2020. jún. 9. 00:04
 1/2 A kérdező kommentje:
Gondoltam, megoldja, ha újrarakom az Mta-t, de sajnos ugyanúgy kidobál, mintha nem volna elég neki a ram-"gpu" kombónál a memória mennyisége. Talán a Hungarian roleplay nem csinálja, és a fun szervereknél sem tapasztaltam ilyet. Érdekes, hogy GTA 5 is ugyanezt csinálja, de az story módban és online is. Az esetleg megoldaná, ha vennék még 8GB ramot?
2020. jún. 9. 22:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Kevés a RAM-od. 8 gb-ból 6-ot megzabál az MTA, a többi elmegy a rendszerre.
2021. ápr. 23. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!