Miért eszik egy idő után (30-60 perc), sok memóriát a játék? ->
Elinditom a játékot normálisan rendesen megy,
aztnán egy idő után (kb.30-60-perc)
el kezd kiakadni,megakadni a játék.
Megnéztem a feladatkezelőt
és majdnem kétszerannyi memóriát eszik a játék
mint előtte mikor semmi baja sem volt és
rendesen futott!
A memória sok mindentől betelhet.
1. Milyen játék? Teljesen más, ha multiplayerről vagy ha épp single playerről beszélünk.
2. Eredeti vagy tört játék? Tört játékoknál sok esetben nem tökéletes a crackelés, ezért felesleges elkezdi szemetelni a memóriát, így ekkor érdemes crack fixet keresni vagy megvenni eredetiben.
3. Géped adatai, mint pontos processzor név (tehát nem 2.6GHz processzor, ebből van vagy 300 fajta a neten, intel Q9400, i5 8400, fx6300, ryzen r7 2700 stb már pontos név), pontos videokártya név(szintén nem hány Gb vram van rajta, mert az meg vígan 1000+ fajtánál van, tehát ismétlem nem 4gb vga, hanem HD7790, gtx 1050ti, rx550, rx 5800gt stb), memória (RAM) mennyisége (hány gb)?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem értem miért kell a konfig a gépről,ha fél óra 1 óra hosszáig tökéletesen megy a játék és utána akad.
Szerintem nem sok köze van hozzá,
ha előtte meg tökéletesen megy a játék.
A játék neve: The Evil Within 1
Azt nem értem,hogy miért változik a processzor prioritása a játékban?
Megnéztem a feladatkezelőben,valamikor alacsonyabbra teszi,de általában normál felettire.
Miért van ez?
Miért nem normálon marad?
És hiába állítom Normalra, vissza állítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!