Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul a Half Life 1?

Miért nem indul a Half Life 1?

Figyelt kérdés

2 napig gond nélkül futott, aztán ma amikor indítanám el, hibaüzenetet dobott. Több dolgot is próbáltam már, amit neten találtam, újratelepítettem, de semmi sem oldotta meg a problémát. Nem eredeti a játék, de ha önmagában csak ez lenne a gond és már kezdettől fogva el sem indulna, akkor nem kérdeznék, de mint írtam, 2 napig nem játszható volt.

Hibaüzenet: "Kivétel (unknown software exception (0xc0000417)) történt az alkalmazásban a következő helyen: 0x682768d3."

Kép a hibaüzenetről: [link]

Win 8.1

2020. jún. 6. 22:45
 1/1 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+fix+Half..

Talán valamelyik videóban benne van a megoldás. Esetleg próbálj meg másik cracket.Vagy az egész játékot máshonnan letölteni.Bár ezeket már biztos próbáltad..

2020. jún. 7. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!