Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam-es GTA IV nem indul?

Steam-es GTA IV nem indul?

Figyelt kérdés
Uncsitesóm megvette Steam-en a GTA IV-et, megosztotta nekem (a többi játékával együtt), a játékot letöltöttem, azt követően kiírja, hogy: "Failed to verify Steam owenship of Grand Theft Auto IV. Please log into Steam account that purchased Grand Theft Auto IV.". Rámeegyek az OK-ra és 7000.2-es error code-ot ír. Tudnátok erre valami megoldást, vagy ez azért van, mert megosztott játék? Youtube-on nem találtam erre megoldást, ha pedig Google-ba írom be a 7000.2-es error code-ot, akkor a GTA 5 error megoldását adja ki.

2020. jún. 3. 11:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat. 7002.1-es error code-ot ír.
2020. jún. 3. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
hova akarsz belépni? Mert megosztott játékokat kizárólag offline, singleplayer módban tudsz indítani (ha nem a tiéd a játék), ha te online felületre akarsz belépni, akkor le is fog tiltani, amíg te is megveszed magadnak.
2020. jún. 3. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jött egy frissítés néhány napja, ami elcseszte a játékot.

Majd j9n egy másik, ami kijavítja.

2020. jún. 3. 14:11
 4/4 A kérdező kommentje:
14:11 Értem. Köszönöm szépen.
2020. jún. 7. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!