Mit tegyek? Nem indul el a Friday the 13th a gépemen! :/
Figyelt kérdés
Pont ma vettem meg 1 éve a játékot Steam-en, és eddig semmi gond nem volt vele. Mindig elindult. De ha most rákattintok, akkor elkezdi tölteni, de utána kiír egy olyan hibakódot hogy: Failed to open descriptor file. Meg / jeleket és egy csomó pontot. Az üzenetet értem, le tudom fordítani de miért nem tudja megnyitni azt a leíró vagy leírott fájlt? Eddig meg tudta nyitni. Most mi történhetett vele? Mi lehet a hiba? Legyetek szívesek és segítsetek! :(
2. válaszoló. Képzeld ugyanigy rákerestem Google-ban mint te. Ha nem látnád, mindegyik cikk, videó, vagy oldal HASZONTALAN. Egyik sem mondja meg hogy mit csinálj ebben az esetben. De okoskodni könnyű...
Ha jól értelmezem akkor nem tudnak rá megoldást? Mert nem tökéletes az angolom. Egyébként ez az Epic Games oldala, és az Epic Games forgalmazza a Fortnite-ot, és ahogy próbáltam neten megoldást találni a problémára, láttam hogy a Fortnite-nál is előfordulhat ez a hibaüzenet. És nekem nekem a Fortnite-al van problémám hanem a Friday the 13th Steam-es játékkal. Szóval szerintem ezt elnézted.
2019. jún. 25. 10:37
6/7 anonim válasza:
Ahogy elnézem, a videokártya illesztőprogramja hibás, nyisd meg a geforce experience-t és töltsd le a legújabb nvidia driver-t (már ha nvidia-s kártyád van, amd esetében értelem szerűen az amd oldaláról frissíts).
2019. jún. 25. 10:45
7/7 A kérdező kommentje:
Igen Nvidia GeForce GTX-es videókártyám van. Akkor megpróbálom frissíteni a videókártyát, és leellenőrzöm a Windows-ban hogy megfelelő-e az illesztőprogramja. Köszi a fordítást és a segítséget! Írok ha van valami fejlemény. Remélem jutok valamire mert elég sok pénzt adtam ki erre a játékra, ezért nem szeretném ha ezentúl csak nézhetném az ikonját az képernyőn.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!