Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit tegyek? Nem indul el a...

Mit tegyek? Nem indul el a Friday the 13th a gépemen! :/

Figyelt kérdés

Pont ma vettem meg 1 éve a játékot Steam-en, és eddig semmi gond nem volt vele. Mindig elindult. De ha most rákattintok, akkor elkezdi tölteni, de utána kiír egy olyan hibakódot hogy: Failed to open descriptor file. Meg / jeleket és egy csomó pontot. Az üzenetet értem, le tudom fordítani de miért nem tudja megnyitni azt a leíró vagy leírott fájlt? Eddig meg tudta nyitni. Most mi történhetett vele? Mi lehet a hiba? Legyetek szívesek és segítsetek! :(

A válaszokat előre is köszi!

2019. jún. 25. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra.
2019. jún. 25. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Basszus... mennyi időbe tellett megírnod ezt a kérdést?

Mert nekem két másodpercbe telt google találni rá megoldást! Neked nem ment?

[link]

2019. jún. 25. 09:55
 3/7 A kérdező kommentje:

1 válaszoló. Megpróbáltam. Semmi változás.

2. válaszoló. Képzeld ugyanigy rákerestem Google-ban mint te. Ha nem látnád, mindegyik cikk, videó, vagy oldal HASZONTALAN. Egyik sem mondja meg hogy mit csinálj ebben az esetben. De okoskodni könnyű...

2019. jún. 25. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:

ezt olvasd át

[link]

2019. jún. 25. 10:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha jól értelmezem akkor nem tudnak rá megoldást? Mert nem tökéletes az angolom. Egyébként ez az Epic Games oldala, és az Epic Games forgalmazza a Fortnite-ot, és ahogy próbáltam neten megoldást találni a problémára, láttam hogy a Fortnite-nál is előfordulhat ez a hibaüzenet. És nekem nekem a Fortnite-al van problémám hanem a Friday the 13th Steam-es játékkal. Szóval szerintem ezt elnézted.
2019. jún. 25. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem, a videokártya illesztőprogramja hibás, nyisd meg a geforce experience-t és töltsd le a legújabb nvidia driver-t (már ha nvidia-s kártyád van, amd esetében értelem szerűen az amd oldaláról frissíts).
2019. jún. 25. 10:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen Nvidia GeForce GTX-es videókártyám van. Akkor megpróbálom frissíteni a videókártyát, és leellenőrzöm a Windows-ban hogy megfelelő-e az illesztőprogramja. Köszi a fordítást és a segítséget! Írok ha van valami fejlemény. Remélem jutok valamire mert elég sok pénzt adtam ki erre a játékra, ezért nem szeretném ha ezentúl csak nézhetném az ikonját az képernyőn.
2019. jún. 25. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!