Skyrim milyen modokat kell letölteni hogy ilyen legyen a játék?
Első, ezen kiégtem. XD
Kérdező: Sexlab többnyire.
De fontold meg a következőd: A Skyrim egy rémesen instabil játék. Ha túl sok script heavy modot raksz fel rá, rengeteg hibával és ctd-vel fogsz találkozni. Azaz csak akkor fogj hozzá, ha megéri neked 10 perc erotikus gameplay miatt 20 másodpercenként menteni, mivel nem tudhatod, hogy mikor fagy le a játék, kompromisszumokat kötni a ruhák/páncélok terén, mert nem minden 18+-os test modelhez passzolnak, illetve behúzott nyakkal játszani és eltiltani mindenkit a géptől, mert tele van 18+-os tartalommal. Én a helyedben megtartanám a Skyrim-ot nagyjából family friendly-nak, és keresnék valami olyasmi játékot, mint a Honey Select vagy a Play Home, ahol sokkal realisztikusabbak a karakterek, sokkal több lehetőség van a pózok és a személyreszabás terén, és sokkal stabilabb is a játék, azaz nem fagy le/dob ki állandóan.
Tudom, hogy nem ilyen válaszra számítottál, de azért remélem segítettem. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!