Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR...

VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR Hiba játék közben mit csináljak ?

Figyelt kérdés
Sziasztok előre is köszönöm válaszokat ,ahogy írtam az lenne baj ,vagyis úgy vettem észre bármilyen játékkal elkezdek játszani és nagyon terhelés végez gép összeomlik az egész rendszer és újra indul gép .Utana néztem googlen mi lehet probléma ezer dolgot megcsináltam új drivertt raktam fel update parancsokrol parancsokra bio ba tényleg szinte mindent megcsináltam .Jatek közben procimat meg vidoekartyamat alig használja ki de valamiért mégis össze omlik rendszer (Low grafikan kicsit tovább bírja ).Es nem tudom mit csináljak .En videó kártyára saccolok mert mikor bomlik össze játék kicist befoly gép meg lila csíkok lesznek .

2020. máj. 31. 17:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!