Melyik volt ez a pókos-bogaras játék?
Figyelt kérdés
Nagyon régi stratégia játék, amit anno kisgyerekként játszottam, viszont pókokkal vagy bogarakkal kellett csapatni (fakók az emlékek már.. :D). A lényeg az volt, hogy volt az ellen bázisa, el kellett pusztítani és az felrobbant majd kis bogyókat szórt, fel kellett venni egy bizonyos mennyiséget belőle és ha meg volt nyertél. Sajnos csak ennyire emlékszem, csak a demo volt meg belőle egy ilyen játék gyűjteményes cd-n (bár ebben sem vagyok most már biztos.. ) amit az itteni (ha jól emlékszek) CBA-ban lehetett kapni. Várom az ötleteket, már évek óta keresem.2020. máj. 31. 07:39
3/3 A kérdező kommentje:
Uram isten, nagyon megszépítették a grafikát az emlékek, de kétségtelenül ez az :D El sem hiszitek mennyire hálás vagyok, köszönöm szépen ^ ^
2020. máj. 31. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!