Ha most veszek COD Warzone battle pass-t (3 nap van csak a season-ből), akkor megkapom az edigi elért összes jutalmat?
Figyelt kérdés
Szereztem 1400CP-t és arra vagyok kíváncsi, ha most veszek battle pass-t, akkor az eddig elért (tier 82-nél tartok) összes jutalmat megkapom? Vagy elölről indulna, és újra el kellene vigyem idáig a Tier-eket? Fontos lenne mert nem merem addig megvenni. Ergo most vegyek battle pass-t vagy tegyem el season 4-re a CP-t? A válaszokat köszönöm.2020. máj. 30. 19:15
1/7 anonim válasza:
Nem kapod meg. Attól, hogy megvetted a Passt, még ugyanúgy végig kell járnod a "lérát" a 100. szintig, hogy mindent megnyiss benne. Aki nem veszi meg a Passt, az csak a FREE címkével ellátott cuccokat kapja meg belőle. Szóval tartalékold a CP-t a következő szezonra!
2/7 anonim válasza:
De feloldódik minden ami az előző szinteken van. Érdemes megvenni, mert 82-es szintnél már simán visszakapsz annyi CP-t, hogy a 4. season beváltására is legyen elég.
3/7 A kérdező kommentje:
Nos megvettem! És igen visszajött az ára, nem kellett újra kezdeni! 83-ig megkaptam mindent! Plusz kaptam egy csomó jó cuccot! Egyébként elárulok nektek egy titkot! Free-be tudtok szerezni battle pass-t PS4-en! Most ingyen letölthető plus előfizuval a COD WWII. És ha ott beléptek a multiba (kell játszani 1-2 meccset asszem), akkor a HQ menüponton belül fogtok kapni ajándék 1100CP-t meg némi apróságot. És az új COD-okban mindenhol ez a játékpénz van! Szóval én ebből vettem battle pass-t! Sajnos ez csak PS4-en működik free-be vagy ha megveszitek a WWII-t gondolom! Amúgy köszi 2-es király vagy!
2020. máj. 31. 17:38
4/7 anonim válasza:
Na, ez fura, mert a fiam a Season 1 végén szállt be a játékba, és nem kapta meg a cuccokat, csak addig a 30-valahányadik szintig, amit elért. Azóta már változott volna a rendszer?
5/7 anonim válasza:
Nem változott, most is addig oldódik fel, ahányas szintet elértél. A kérdező is erre volt kíváncsi, hogy újra kell-e kezdenie teljesen, vagy feloldódnak-e a cuccok addig a szintig, ahol épp tart.
6/7 anonim válasza:
#3: Nekem már vagy 15 órám van a WWII-ben, de nem kaptam egy darab CP-t sem. Sem a HQ-n, se máshol.
7/7 A kérdező kommentje:
Az fura hogy nem kaptál CP-t. Nem tudom igazából hogy van ez konkrétan, én 3 napja szedtem le a WWII-t, játszottam pár meccset és a HQ menüpontnál ott a mail-eknél (vagy mi) voltak be claim-elhető cuccok! De a haverom is kapott, és ő is vett battle pass-t ugyan úgy mint én! Mondjuk azelőtt mi warzone-oztunk is rendesen, már kb. mióta kijött. Szóval lehet, hogy ez ilyen kis jutalom ha több COD is megvan neked vagy fogalmam sincs, nem akarok hülyeséget mondani! De én szerintem azt a CP-t mindenki be tudja szedni! Sok sikert hozzá mindenkinek, talán van akinek összejön. De az jó még, hogy már vissza is jött az ára a Battle Pass-nak, szóval a kövi Season is meg lesz véve!
2020. jún. 1. 02:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!