Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megèri meg enni a cod mW-t?

Megèri meg enni a cod mW-t?

Figyelt kérdés
Jöhet mostanában új cod, megèri várni vagy ez a legujjabb? Vagy inkább Black ops?

2020. máj. 5. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Nemtom, nekem nem tűnik finomnak, szerintem ne edd meg.
2020. máj. 5. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Minden évben (október-november) van új CoD, és 15 éve tök ugyanazt kapod minden évben, sőt a remake-ek által már kétszer is ki tudják adni ugyanazt. Ettől már csak a Need for Speed kevésbé meglepetés, hogy még mindig le tudnak húzni egy bőrt a műfajról.
2020. máj. 5. 15:53
 3/8 A kérdező kommentje:
*venni gondolom érthető, de azért vicces volt :)
2020. máj. 5. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:
17%

A régebbi részekhez képest felüdülés az új Modern Warfare és kifejezetten jól sikerült. Az egyedüli probléma, hogy konkrétan az Activision egyáltalán nem törődik semmivel és egyáltalán nem érdekli a játékosok problémái.

- Activision fiókban nincs kétlépcsős azonosítás.

- Nem küld értesítő/megerősítő emailt, ha megváltoztatod a jelszót/email címet, emiatt nem tudsz arról, ha esetleg valaki feltöri és megváltoztat mindent. Persze ezek után te nem tudsz csinálni semmit, mert ahhoz, hogy írj a supportnak, be kell jelentkezned, de a feltört fiók miatt, nincs hova bejelentkezni.

- Hiába javítanak ki valamit egy frissítéssel, kétszer annyi más hiba jön elő helyette.

- Bevezettek egy új csalás figyelő rendszert, aminek hála többszáz ember fiókja bannolva lett, akiknek közük nem volt a csaláshoz. Persze ezzel sem foglalkoznak, mert biztosan jogos a bannolás és azzal ők nem kezdenek semmit. Bár szerencsére elvileg csak átmeneti banról van szó.

- És még lehetne sorolni.

2020. máj. 5. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
A CoD olyan mint egy enerigaszelet, nagy kakaó rövid távra, magyarra fordítva, azt elhet mondani, kb úgy érdemes megvenni, hogy számolj vele mikor kijön a következő rész akkor az aktuális teljesen elnéptelenedik. Én ezért hagytam fel vele, WWII volt amit megvettem utoljára megjelenéskor a Black Ops 4-es erősen leakciózva, az MW-vel meg az a tervem, hogy majd szintén leakciózva a kampány miatt.
2020. máj. 6. 02:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

- Activision fiókban nincs kétlépcsős azonosítás.

Előttem lévő: Gondolom PC-n játszol, de ott tudtommal Battle-net klienst használ, ahhoz meg akár authenticatort is lehet rendelni telefonos alkalmazással, annál erősebb védelem nem igen vna.

2020. máj. 6. 03:01
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
#2: Gondolom, életedben nem játszottál még egyik CoD multival sem, mert az olyanok szokták nyomni ezt a kretén "minden évben ugyanaz" dumát. Akik tényleg játszanak velük, azok tudják, hogy mennyire különböző mindegyik.
2020. máj. 6. 04:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#6 PC-n játszok igen, de mindegyik platformon kell activision fiók és arra a fiókra menti a játékban elért eredményeket, a ps/ xbox/ battle.net fiókot csak hozzá kell rendelni az activision fiókhoz, hogy legyen hova feltölteni az eredményeid. Azaz ha feltörik az activision fiókod, leválasztják a battle.net fiókot a tudtod nélkül, mert erről sem kapsz értesítést és újat adnak hozzá, akkor ők ugyanúgy tudják folytatni a te eddig elért mentésedet. Neked pedig új activision fiók készítése miatt, előröl kell kezdened mindent. Ugyanez történt az egyik ismerősömmel. Hozzá volt adva ps és battle.net fiók is az activision fiókjához, feltörték neki, leválasztották a fiókokat és onnantól bukta az elért eredményeit.
2020. máj. 6. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!