Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Chrashel a San Andreas miért...

Chrashel a San Andreas miért történik velem mindig egy ilyesmi??

Figyelt kérdés

Az élet GTA:SA terén egy olyan játékot űz velem hogy mindig van valami :,( Most az van hogy a stáblista végénél hibaüzenet nélkül kicrashel :c

Megnéztem a gépigényt és a gép teljesítményét hát a gépemnek a kisujjából ki kéne rázza :P DirectX is van feltelepítve.. (bár az nem tuti hogy kilences azt hogy kell megnézni?)Tudnátok segíteni?

2020. máj. 26. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Eléggé régi a játék és konkrétan a mai gépek túl erősek hozzá. Nekem az tudta csak megoldani a problémákat, hogy megvettem, de még akkor is trükközni kellett vele Win 10-nél.

—jobb klikk az ikonjára -> tulajdonságok -> kompatibilitás

Futtatás a következő kompatibilitás üzemmódban legyen bepipálva, aztán válassz egy régebbi Windows rendszert. Nekem Windows 98 / Windows Me-vel működik, ha ez nem, akkor Win XP Service Pack 2 vagy 3.

—Futtatás 640 x 480 képpontos képernyőfelbontással legyen bepipálva

—indítsd el rendszergazdaként

Ezt csak akkor, ha el tudod indítani a játékot, csak belépni nem tudsz. Ha elindul, tedd le tálcára. Ez azért kell, mert a feladatkezelőben így tudod megtalálni a játékot a futó programok közt.

—jobb klikk a tálcára -> feladatkezelő -> Alkalmazásoknál jobb klikk a GTA SA-ra -> részletek megjelenítése -> megint jobb klikk rá -> affinitás beállítása -> FONTOS A SORREND! pipáld ki az összes processzort, aztán vedd ki a pipát mindről, majd pipáld ki csak az 1-est majd OK.

DirectX megnézése

Windows keresőmezőbe írd be: dxdiag majd ENTER. Ott írja az alján, hogy DirectX verzió.

2020. jún. 17. 00:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Már új gépem van és még nem próbáltam a San Andreas-t.. De majd újra megpróbálom..
2020. jún. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!